20. juli 2019
Merete Larsen har 50 års jubilæum som ansat hos Ikea Danmark. Foto: Ikea
gallery icon

Se billedserie

Merete Larsen har 50 års jubilæum som ansat hos Ikea Danmark. Foto: Ikea
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 50 år hos samme virksomhed: Merete var med fra begyndelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 år hos samme virksomhed: Merete var med fra begyndelsen
Taastrup - 15. februar 2019 kl. 11:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det hører efterhånden til sjældenhederne at kunne fejre 50 års-jubilæum på sin arbejdsplads. 50 års troskab i medgang og modgang kræver nemlig både viljestyrke og passion for det arbejde, man beskæftiger sig med. 69-årige Merete Larsen hører dog til én af de få, og derfor kan hun nu fejre 50-års jubilæum på sin arbejdsplads, Ikea Danmark.

Her har hun været en del af Ikeas hovedkontor i Taastrup, siden virksomheden for første gang slog dørene op i Danmark i 1969.

- Der er sket enormt meget i de 50 år. I 1969 var Ikea et helt nyt koncept for danskerne, som ikke var vant til at skulle samle og hente deres møbler selv. Jeg husker også, hvordan de ansatte stod i kø ved mit skrivebord for at hente kuverten med deres månedsløn, der blev udbetalt kontant, fortæller Merete Larsen og fortsætter:

- Min familie driller mig og siger ofte, at jeg er gift med Ikea. Men det er der en grund til. Jeg har altid følt, at Ikea har vist mig stor tillid. Der er enkelte gange, hvor jeg har tænkt, at det nok var tid til at søge noget andet, men gode kollegaer og glæden for Ikea har fået mig til at blive.

I kraft af sin lange ansættelse har Ikea indstillet Merete Larsen til den Kongelige Belønningsmedalje, som uddeles, hvis man har arbejdet i samme virksomhed i mere end 40 år. For selvom Ikea ofte oplever lange ansættelser blandt deres medarbejdere, er 50 år alligevel ikke hverdagskost, og det vil virksomheden gerne anerkende.

- I Ikea sætter vi stor pris på vores kompetente, engagerede og loyale medarbejdere. De er nøglen til vores succes. Derfor er det også vigtigt, at vi anerkender og fejrer Merete og den særlige indsats, hun har ydet gennem et langt arbejdsliv hos os. Merete er jo usædvanlig i kraft af sine 50 år på samme arbejdsplads. Det er ikke hver dag, vi oplever det. Særligt ikke i dag, hvor mange skifter job op til flere gange i løbet af deres karriere, siger Cornelia Kaufmann, HR Manager hos Ikea Danmark.

Merete Larsen har gennem sin tid hos Ikea været en del af en interessant udvikling i arbejdsmarkedet, men efter et halvt århundrede som trofast medarbejder har hun ved årets udgang besluttet, at det er tid til at trække sig tilbage og opleve nye ting uden for Ikea.

Inden da skulle hun dog lige fejre sit jubilæum den 1. februar sammen med gode Ikea kollegaer, familie og venner.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk