26. maj 2019
37.877 kroner kom der i bøsserne søndag, hvor Dansk Flygtningehjælp samlede ind.
37.877 kroner kom der i bøsserne søndag, hvor Dansk Flygtningehjælp samlede ind.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 37.877 kroner til Dansk Flygtningehjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37.877 kroner til Dansk Flygtningehjælp
Taastrup - 05. november 2018 kl. 16:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Høje-Taastrups borgere gik på gaden søndag for at samle ind til Dansk Flygtningehjælp, endte det med et rimeligt resultat. Indsamlingskoordinator, Bjarne Nor, havde som altid håbet på et bedre resultat, men et hvert beløb tæller og han takker alle indsamlere der mødte op for den hjælpende hånd, som de har givet.

Det lykkedes således de lokale indsamlere at sikre Dansk Flygtningehjælp 37.877 kroner, hvoraf de 5.540 kr. indkom via mobile pay, til Dansk Flygtningehjælps internationale arbejde.

- Først og fremmest er det fantastisk, at vores indsamlere gik på gaden, og at så mange borgere mødte dem med et smil og penge til indsamlingsbøsserne. Der har været en rigtig god opbakning fra både indsamlere og borgere, vi har haft med. Alle fortjener en kæmpe tak, siger Bjarne Nor og fortæller, at pengene fra indsamlingen bliver brugt i nærområderne til verdens konfliktzoner.

- En del vil blive brugt på at hjælpe mennesker fra Syrien og familier, der tilhører rohingyamindretallet fra Myanmar. Samtidig skal indsamlingen sikre, at Dansk Flygtningehjælp kan sætte hurtigt og effektivt ind, når katastrofen rammer et nyt sted, og mennesker akut får brug for mad og tag over hovedet, fortæller koordinatoren.

På landsplan blev der samlet 13.000.000 kroner ind til Dansk Flygtningehjælp, der er til stede i over 35 lande, hvor behovet for hjælp til flygtninge er størst.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk