5. juli 2020
Der er landet knap to millioner kroner til sommeraktiviteter for børn og unge i år. Tidligere har klatring været en del af kommunens Aktiv Sommer-program. Foto: Kenn Thomsen
Der er landet knap to millioner kroner til sommeraktiviteter for børn og unge i år. Tidligere har klatring været en del af kommunens Aktiv Sommer-program. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1,9 millioner kroner til flere sommeraktiviteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1,9 millioner kroner til flere sommeraktiviteter
Taastrup - 21. juni 2020 kl. 09:14
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høje-Taastrup Kommune har fået 1,9 millioner kroner til ekstra sommeraktiviteter for børn og unge i år.

arrow Læs også: Flere sommeraktiviteter: Sådan skal to millioner kroner bruges på børn og unge

En bred aftale i Folketinget mellem næsten alle partier sikrer, at der i alt uddeles 200 millioner kroner til sommeraktiviteter i år. Og her får Høje-Taastrup Kommune altså 1,9 millioner kroner.

Efter corona-nedlukningen, hvor mange børn og unge har været hjemme og haft begrænset socialt samvær, skal pengene give mulighed for at stable aktiviteter på benen for de mange børn og unge.

- Rigtig mange børn og unge har mere end andre år brug for at være sammen med andre børn og unge. De har savnet fællesskab, og for nogles vedkommende har de også savnet det pusterum, som skolen kan være fra bumlede familieforhold. Med den her aftale giver vi en masse muskler til at få stablet sjove, spændende og lærerige aktiviteter på benene, som børn og unge kan melde sig til over hele landet i sommeren, siger børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S).

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk