26. marts 2019
Der er også indgået aftale om at opføre yderligere 184 nye familieboliger i Nærheden. De skal  opføres af det svenske ejendomsselskab Fastighets AB Balder.
Der er også indgået aftale om at opføre yderligere 184 nye familieboliger i Nærheden. De skal opføres af det svenske ejendomsselskab Fastighets AB Balder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 184 familieboliger på vej: Se hvor de skal være

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

184 familieboliger på vej: Se hvor de skal være
Taastrup - 05. juli 2018 kl. 07:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det svenske ejendomsselskab Fastighets AB Balder har samtidig med Bovierans køb indgået en aftale med NærHeden P/S om køb af 15.000 m2 byggeret til opførelse at 184 etageboliger i området. Etageboligprojektet etableres som en åben og indbydende karréstruktur med varierende højde i 3-5 etager og med forskellige boligstørrelser.

arrow Læs også: Nyt slags seniorbofællesskab på vej til Nærheden

Nærheden er en ny forstadstype, der kombinerer byens tæthed og byliv med forstadens grønne kvaliteter. Vi glæder os meget til at udvikle og opføre moderne boliger i et byudviklingsområde med fokus på det gode fællesskab, siger projektchef Jacob Hovmøller fra Balder.

Og de mange nye tilbud glæder også borgmester Michael Ziegler (K).

- Jeg er utrolig glad for at se, at der er stor interesse for at bygge og bo i Nærheden, og jeg er optaget af, at Høje-Taastrup Kommune som helhed kan tilbyde sine borgere mange forskellige boformer. Derfor er det meget positivt, at der nu kommer et attraktivt og spændende tilbud til både seniorer og yngre beboere, siger han.

Udvikling og opførelse af både Bovieran-huset og Balder-projektet varetages af Sjælsø Management. Bovieran Danmark A/S ejes af Bovieran Holding AB, Fastighets AB Balder og Sjælsø Management.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk