16. oktober 2019
En 18-årig ung mand fra Taastrup tilstod, at han havde en maskinpistol liggende under sengen på sit værelse. Politiet fandt våbnet ved en ransagning.
En 18-årig ung mand fra Taastrup tilstod, at han havde en maskinpistol liggende under sengen på sit værelse. Politiet fandt våbnet ved en ransagning.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig havde maskinpistol under sengen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig havde maskinpistol under sengen
Opdateret 08. maj 2019 kl. 11:39
Taastrup - 08. maj 2019 kl. 11:36
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 18-årig ung mand fra Taastrup skal to år og tre måneder i fængsel, efter Vestegnens Politi mandag fandt en maskinpistol på hans værelse i familiens lejlighed på Parkvej i Taastrup.

Vestegnens Politi var som udgangspunkt på stedet i anden anledning. Under ransagningen fandt politifolkene en maskinpistol og 25 skarpe skud, der lå i en taske under sengen på den 18-åriges værelse. Den 18-årige var ikke hjemme under ransagningen, men politifolkene ventede på stedet, og da den 18-årige mandag eftermiddag kom tilbage, blev han anholdt.

Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi stillede tirsdag den 18-årige for en dommer i Retten i Glostrup, med krav om fængsling. Under retsmødet tilstod den 18-årige besiddelsen af maskinpistolen, og det endte med, at han fik en straksdom på to år og tre måneders fængsel.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk