28. november 2020
Tommy Fremming glæder sig til at komme i gang med floorball, men må vente lidt endnu... Foto: Michael Thønnings
Tommy Fremming glæder sig til at komme i gang med floorball, men må vente lidt endnu... Foto: Michael Thønnings
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populært floorball-initiativ udsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populært floorball-initiativ udsat
Sydsjællands-tidende - 28. oktober 2020 kl. 07:58
Af Michael Thønnings michael.thoennings@sn.dk

Over 20 seniorer vil være med til særligt motionsinitiativ, der dog må udskydes grundet corona. Det var både et forskningsprojekt fra Københavns Universitet og en mulighed for at seniorer kunne have det sjovt, da firmasporten inviterede til et særligt hold med motionsfloorball for 60-plussere i Vordingborg Hallen i mandags.

Desværre har det vist sig så populært, at det foreløbig er aflyst og udsat.

- Vi har faktisk 21 tilmeldte til holdet, men på grund af corona-restriktioner, der udsætter vi det - formentlig til først i januar, fortæller Ingolf Pedersen, der er formand for firmasporten, der står som arrangør, mens det er universitetet, der stiller med trænere og forskere, der skal undersøge hvordan motion påvirker sundheden og trivslen for den ældre målgruppe.

En af dem der skule have været med i mandags - og som regner med at være med, når det kommer tilbage i januar, er Tommy Fremming fra Vordingborg, som nogen måske også kender som børnenes favorit-tryllekunstner "Tommy Tryl", der ofte optræder i Farmorhuset.

- Jeg er blevet 65 og har altid været meget aktiv, men jeg trænger til at røre mig lidt. Det er svært, når man har nogen skavanker. fortæller Tommy Fremming.

Han læste om holdet i avisen og tænkte derfor, at det var en oplagt mulighed for at holde sig i gang.

- Jeg har altid godt kunne lide floorball - eller indendørs hockey. Jeg har spillet det meget, blandt andet da jeg arbejdede på Marjatta, hvor jeg var pædagog, fortæller han og påpeger at både arbejdet som pædagog, en fritid med meget ude- og spejderliv, en soldatertid og løb som motion, tidligere har holdt ham i gang, men dårligt knæ og ryg-problemer, har gjort det sværere at holde sig i form.

- Man kan jo godt mærke, at man bliver ældre, siger han og ser også frem til den sociale del af floorball-holdet, hvor der er lagt op til at træningen bliver skånsom og uden forudsætninger, så selvom man måske ikke kan løbe så meget, så kan man sagtens være med.

- Det er også det med fællesskabet og det at være på et hold, jeg godt kan lide, fortæller Tommy Fremming, der sammen med de 20 andre floorball-seniorer må vente lidt endnu med at komme i gang.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk