6. juni 2020
Arkivfoto: JBT
Arkivfoto: JBT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krævede penge for bukkejagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krævede penge for bukkejagt
Opdateret 22. maj 2020 kl. 12:20
Sydsjællands-tidende - 22. maj 2020 kl. 12:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag morgen den 21. maj omkring klokken 6 havde en ældre mand fra Københavnsområdet været på bukkejagt ved Beldringe, da han blev kontaktet af to personer i en mindre blå bil. Den ene truede den ældre mand til at udlevere nogle kontanter, idet han hævdede, at han ville have betaling for, at jægeren havde været på bukkejagt.

Manden, der truede jægeren, var 40-45 år, 165-170 centimeter høj, muskuløs af bygning og med kort, lyst hår. Han havde en tatovering på brystkassen med et kædemønster og tatoveringer på armene. Han var iført en t-shirt og en hvid sandal på den ene fod, mens han var barfodet på den anden fod. Han talte dansk.

Den anden person i bilen var en kvinde, der var 35-40 år, almindelig af kropsbygning og dansk af udseende. Hun havde brunt, mellemlangt hår, og var iført en blå kjole. Hun talte også dansk. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set den lille, blå bil i området ved Beldringevej torsdag mellem klokken 5.45-6.15.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk