30. september 2020
I sidste uge genåbnede Fru Bjerregaards Smørrebrød i Præstø. Stedet brændte grundlovsdag i år og har siden gennemgået en renovering. Foto: Mille Holst
I sidste uge genåbnede Fru Bjerregaards Smørrebrød i Præstø. Stedet brændte grundlovsdag i år og har siden gennemgået en renovering. Foto: Mille Holst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fru Bjerregaard er genåbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fru Bjerregaard er genåbnet
Sydsjællands-tidende - 11. september 2020 kl. 16:07

Det var en glad butiksindehaver, der i sidste uge kunne slå dørene op for sin smørrebrødsbutik, der i foråret måtte lukke på grund af en brand.

Præstø I onsdags kunne fru Bjerregaards Smørrebrød slå dørene op for første gang siden der i foråret udbrød brand i en emhætte i forretningen på Jernbanevej 4 i Præstø, og butikken udbrændte.

- Det var et enormt uheldigt tidspunkt, det skete på, fortæller Simon Bjerregaard, der ejer butikken samme med sin hustru Maria, og refererer til at coronaen var brudt ud og ægteparret derefter havde set frem til at få et godt salg i løbet af sommeren, hvor mange danskere holdt ferie her i landet.

- Det har været en hård periode, siger han, og lægger ikke skjul på, at det har været hårdt at undvære indtægterne fra butikken i præstø, skønt smørrebrødsbutikken i Bårse fortsatte.

Det er derfor en glad butiksejer, der endelig at have kunnet åbne sin forretning igen.

- Det var fedt at åbne igen og folk har taget godt imod os; der har været tryk på, fortæller Simon Bjerregaard.

I den renoverede butik er der blevet flyttet lidt rundt på kølediskene og menukortet er også udvidet noget.

- Og der kommer lidt ændringer løbende, fortæller Simon, der for eksempel endnu ikke har fået frituregryden installeret. Derfor må fiskefileterne vente lidt endnu. Men alt det kan man få mere at vide om hos Simon og Maria Bjerregaard samt Helle Petersen, som er de tre, man i det daglige kan møde hos Fru Bjerregaards Smørrebrød.

Smørrebrødsbutikken har i øvrigt åbent alle hverdage klokken 9-15 og lørdag klokken 10-13.30.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk