16. oktober 2021
Billede
Foto: SNDK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boligland er åbnet i Mern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligland er åbnet i Mern
Opdateret 06. oktober 2020 kl. 05:34
Sydsjællands-tidende - 25. juli 2019 kl. 17:00
Af Mille Holst

Møbelbutikken Boligland har åbnet en afdeling i Mern. Her har kunderne taget overordentlig godt imod butikken som allerede sælger bedre end forventet.
Mern Sidst i juni åbnede Boligland en afdeling på Ørslevvej 300 i Mern. Hovedafdelingen i Rødby har eksisteret i over fyrre år, men indehaver Gert Ringdal mener, der er basis for en møbelbutik af hans slags på Sydsjælland.
- I Rødby har vi haft et stort salg til Sydsjælland. Derfor mener vi, der er potentiale til en butik i det område, siger han til Sydsjællands Tidende.
Indtil videre synes hans vurdering at holde stik.
- Vi har kun åbent i weekenderne, men der har vi haft et meget stort salg, fortæller han og glæder sig over at butikken er kommet godt fra start.
- Det er ikke altid, der er kunder i en møbelbutik, slet ikke om sommeren, men der har været fuld knald på, og vi kører varer ud hver dag, siger han.
- Der er solgt mere, end det jeg havde regnet med. Vi ligger væsentligt over, siger han og vil over de kommende måneder overveje, om butikken eventuelt skal holde åbent også på hverdage.
Gert Ringdal fortæller, at Boligland er specialiceret i møbler i mellemklassen og her især senge, lænestole og polstrede møbler i stof of læder.
- Ikke noget kunstlæder, det vil jeg ikke have, siger Gert Ringdal, der kvalitetsmæssigt kan stå inde for de møbler, han sælger.
Lokalerne på Ørslevvej 300 har stået tomme nogle år men blev i sin tid bbygget til en møbelbutik. Derfor har det været meget nemt for Gert Ringdal at flytte ind; der skulle ikke bygges om.
- Lokalet er bygget til det, det skal være, siger han og bemærker, at det tog 22 flyttebiler en uge at fylde butikken op.
I den første tid er det Gert Ringdal selv, der ekspederer i den nye butik i Mern.
- Så har man mere føling med det, siger han og tager det ikke spor tungt, at han på hverdagene står i Rødby og i weekenderne i Mern.
- Jeg har altid arbejdet syv dage om ugen. Sådan er det at være selvstændig, siger han.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk