22. november 2017
Bentley Continental GTC har altid været den mest emotionelle model i Continental modelrækken og er et udstillingsvindue for Bentley design. Med sin skræddersyede top er Bentley Continental GTC en britisk cabriolet tro mod deklassiske Bentleys fra fortiden.
gallery icon

Se billedserie

Bentley Continental GTC har altid været den mest emotionelle model i Continental modelrækken og er et udstillingsvindue for Bentley design. Med sin skræddersyede top er Bentley Continental GTC en britisk cabriolet tro mod deklassiske Bentleys fra fortiden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere flyderluksus fra Bentley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere flyderluksus fra Bentley
Sydkysten_biler - 27. september 2011 kl. 12:50
Af Vincent Byakika
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Bentley: Det er sikkert en noget udvalgt skare, som læser denne artikle og tænker, at sådan en vil jeg da købe. Men man må vel have lov til at drømme. Således er den nye Bentley Continental GTC forbedret på stort set alle områder inden for design og teknik, efter forgængeren med det samme navn har været en enestående salgssucces, prisen taget i betragtning. Med den nye Bentley Continental GTC venter endnu en cabriolet i luksusklassen med kompromisløs fokus på kvalitet.

Kunderne har altid været tiltrukket af modellens uovertrufne komfort og anvendelighed i hverdagen, men hvor den første Bentley Continental GTC var elegant og underspillet, har den nye model mere moderne, frembrusende og maskuline karakteristika.

Ved hjælp af avancerede fremstillingsteknikker er forskærmene lavet uden brug af søm eller svejsninger og som noget nyt for Bentley Continental GTC leveres modellen nu med 20 fælge som standard med tre typer 21 tommers hjul, hvilket understreger modellens mere sportslige egenskaber.
Vælg mellem syv slags træ
Den fire-personers cabriolet har en ny og mere rummelig håndlavet kabine med blødt naturlæder, et omfattende udvalg af ædle træsorter og cool-touch metaller. Endvidere nu mere praktisk med ekstra benplads, nye opbevaringsløsninger og et utal af innovative funktioner som eksempelvis et omfattende touch-screen infotainment system. Desuden er den nye Bentley Continental GTC udstyret med nakkevarmere for øget komfort, når taget er nede. Der er et imponerende antal kombinationsmuligheder med 17 standard naturlæder-farver med seks forskellige farvekombinationer samt syv typer træsorter. Det skræddersyede tag er suppleret med akustisk glas og bundplader for optimal støjisolering.

Ydelsen i den nye Bentley Continental GTC twin-turbo 6-liters W12 motor er øget til hele 575 hk, mod "blot" 560 hk i den tidligere model, og det maksimale drejningsmoment er forøget med yderligere 50 Nm til imponerende 700 Nm, og for det ikke skal være løgn er bilen ny bygget til også at kunne køre på både bioethanol, almindeligt brændstof eller en kombination af de to. Så det er vel deres definition på økonomisk.

Dog er det nok de færreste, der tænker på, hvor mange penge man skal bruge på at fylde tanken op, hvis man alligevel har råd til denne Bentley.

Den nye Bentley Continental GTC vises for offentligheden på den internationale biludstilling i Frankfurt i september og kan allerede nu bestilles hos eneforhandleren i Danmark, Bentley Copenhagen, hvis det skulle være relevant.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk