16. januar 2018
1. Land Rover siger produktionen af den nye Defender - DC100 - kan starte allerede i 2015.
gallery icon

Se billedserie

1. Land Rover siger produktionen af den nye Defender - DC100 - kan starte allerede i 2015.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er dette afløseren for en ægte legende?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er dette afløseren for en ægte legende?
Sydkysten_biler - 02. september 2011 kl. 09:45
Af Vincent Byakika
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Land Rover: Den klassiske Land Rover Defender er uden tvivl en af de mest berømte og genkendelige off-road-modeller i verden. Det betyder, at det er nærmest vil være en dødssynd at designe en erstatning for bilen, der har lignet sig selv siden 1948. Men den britiske bilproducent, som primært ejes af det indiske Tata Motors, mener, at det er tid til at komme videre i teksten og forberede fans af køretøjet og forbrugere til den næste generation af deres ikoniske Defender. En ekstremt udfordrende opgave, for at sige det mildt.

DC100 koncept, hedder bilen, som uden tvivl vil tiltrække sig en del opmærksomhed, når den bliver vist for første gang på Frankfurt Motor Show i næste måned.

Faktisk er den nye Defender er ikke et så fjernt bekendtskab, som man kunne tro: Land Rover har bekræftet, at produktionen af den nye model er sat til 2015.

I en kommentar til DC100 konceptbilen siger Land Rovers design chef, Gerry McGovern, følgende:

- Udskiftning af den ikoniske Defender er en af de største udfordringer i bildesignverden. Det er en bil, der inspirerer mennesker over hele verden. Dette er ikke en produktionsklar model, men begyndelsen på en fire år lange rejse, hvor vi skal designe en Defender til det 21. århundrede.

Om udtalelsen betyder, at Land Rover lige vil måle graden af interesse for den første udgave af DC100, det være sig positive eller negative reaktioner, og foretage de nødvendige ændringer eller måske endda ændre designet helt, hvis bilen ikke tænder hos fansene, melder man intet ud om.

- Vi planlægger at samarbejde med eksisterende og potentielle kunder til at hjælpe os med at færdiggøre detaljerne i det nye køretøj, siger Land Rovers globale brand direktør, John Edwards - som fastslår følgende:

- Én ting er sikkert: Det bliver en spændende rejse, og vi kan ikke vente med at komme i gang.

Held og lykke med en umulig opgave.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk