23. november 2017
Sønnen Peter Rasmussen har taget sin mor, Lorny Rasmussen, med i det genåbnede indkøbscenter. Med hænderne fulde af sko mødte sn.dk dem i Sportsmaster. De løber begge i Brøndby Triatlonklub, så de var gået målrettet efter løbesko til hele familien. Og så var der kommet nogle vinterstøvler med i bunken også. 
- Det er blevet meget mere lyst og venligt at komme her. Jeg synes virkelig, det er en forbedring, siger Lorny Rasmussen.
Og hendes søn bakker hende op.
- Udvalget er blevet langt større, siger Peter Rasmussen.
gallery icon

Se billedserie

Sønnen Peter Rasmussen har taget sin mor, Lorny Rasmussen, med i det genåbnede indkøbscenter. Med hænderne fulde af sko mødte sn.dk dem i Sportsmaster. De løber begge i Brøndby Triatlonklub, så de var gået målrettet efter løbesko til hele familien. Og så var der kommet nogle vinterstøvler med i bunken også. - Det er blevet meget mere lyst og venligt at komme her. Jeg synes virkelig, det er en forbedring, siger Lorny Rasmussen. Og hendes søn bakker hende op. - Udvalget er blevet langt større, siger Peter Rasmussen.
Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Waves skudt i gang med bølger af tilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Waves skudt i gang med bølger af tilbud
Opdateret 29. oktober 2009 kl. 15:15
Sydkysten - 29. oktober 2009 kl. 11:05
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Waves: Det er både de gode tilbud og nysgerrigheden over det nye, der trækker folk til genåbningen af Hundige Storcenter som Waves.

Peter Rasmussen fra Greve har taget sin mor Lorny Rasmussen, Vallensbæk, med til åbningen af Waves. Efter et kort besøg i Bilka skyndte de sig ned til Sportsmaster, hvor sn.dk traf dem i den lange kø, der havde dannet sig foran kasseapparaterne.
arrow Læs også: Et hav af gæster

- Det er en stor forbedring med et meget større udvalg af butikker. Nu behøver vi ikke mere tage til City 2 for at handle. Det er rigtigt rart med det store udvalg, siger Peter Rasmussen, der har fået sig både flere par vinterstøvler og løbesko.

Se hvad kunderne ellers har at sige om det nye Waves. Tryk videre i billedserien ved at trykke på knappen "se hele galleriet" ved det øverste billede.
arrow Pigerne op på podiet i Waves
29. oktober 2009 kl. 12:30 Opdateret: kl. 15:15
arrow Master Fatman klippede snoren til Waves
29. oktober 2009 kl. 12:29 Opdateret: kl. 14:52
arrow Trafikkaos og køer, da Waves slog dørene op til nye butikker
29. oktober 2009 kl. 10:35 Opdateret: kl. 14:52
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk