26. maj 2020
Lørdag aften, den 25. april, udviklede en flamme fra en udkrudtsbrænder sig til en voldsom brand på Løkketoften i Vallensbæk. Foto: presse-fotos.dk
Lørdag aften, den 25. april, udviklede en flamme fra en udkrudtsbrænder sig til en voldsom brand på Løkketoften i Vallensbæk. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsom brand i carport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsom brand i carport
Opdateret 26. april 2020 kl. 10:56
Sydkysten - 26. april 2020 kl. 10:52
Af Helle Midskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag aften ved 18:30-tiden opstod der ild i en carport på Løkketoften 28 i Vallensbæk. Flammerne spredte sig hurtigt fra carporten til dele af husets tag og naboens terrasse, før det lykkedes at få ilden under kontrol.

Ilden opstod, da en af husets beboere ville brænde ukrudt af, og lige pludselig havde en flamme fra ukrudtsbrænderen antændt carporten.

- Vi har sigtet en for overtrædelse af beredskabslovgivningen, som udløser en bøde, siger vagtchef Morten Steen, Vestegnens Politi, og fortsætter:

- Det er desværre en klassiker her om foråret og sommeren, hvor vi mange gange bliver kaldt ud til brande, der er opstået, fordi folk går og brænder ukrudt af. Man skal være meget varsom, når man bruger ukrudtsbrænder. Man skal virkelig holde øje, ellers så kan det gå galt med så voldsomme følger, som som vi ser her i forbindelse med lørdagens brand i Vallensbæk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?