8. august 2020
Martin Jørgensen (på trappen) kunne byde samarbejdspartnere og medarbejdere indenfor i de nye lokaler.
gallery icon

Se billedserie

Martin Jørgensen (på trappen) kunne byde samarbejdspartnere og medarbejdere indenfor i de nye lokaler.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virksomheden Intego flytter til Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomheden Intego flytter til Greve
Sydkysten - 03. december 2019 kl. 12:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Intego Købehavns opkøb af Fini-Els aktiviteter blev foretaget som led i en ambitiøs vækststrategi og styrkelse af Integos lokale tilstedeværelse på Sjælland. Strategien og planen lever i bedste velgående og udleves af kvalificerede og dedikerede medarbejdere - hvor medarbejdertallet er stødt stigende.

Allerede ved opkøbet var det tydeligt, at der skulle nye lokaler til for at kunne rumme det nye og større Intego København, som kunne samle de 70 medarbejdere fra både Metalgangen i Karlslunde og Geminivej i Greve.

På Hundigevej 79C i Greve blev de rette lokaler fundet, og Intego København flyttede ind i starten af november.

- Lokalerne på Hundigevej muliggør vores strategi om fortsat vækst og fremmer det interne samarbejde på tværs af kompetencer, siger Martin Jørgensen, afdelingschef for Intego København.

Stigende interesse

Receptionen i torsdags var velbesøgt og Intego København oplever generelt en stigende interesse for deres services:

- Vi oplever fra både eksisterende men også nye kunder, at de er meget interesserede i at få større kendskab til vores kompetenceområder, og ser fordelene i Integos bredde - både kompetencemæssigt såvel som geografisk. Der er især en stigende efterspørgsel efter lovpligtige eftersyn, hvor vores eksisterende og ligeledes potentielle kunder ser en differentiering fra vores konkurrenter, siger Martin Jørgensen.

Integos forretning er opbygget på tætte og langvarige kunderelationer, hvorfor den lokale tilstedeværelse på Sjælland er utrolig vigtig for virksomheden. Derudover er det afgørende for Intego at kunne dække alle de behov, som kundernes tekniske afdelinger måtte have, hvad enten det drejer sig om el-teknisk arbejde, mekanisk service, automation eller industriel IT.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?