16. september 2019
Politiet anholdte onsdag en 30-årig mand fra Rumænien, efter at han formentlig forsøgte at bryde ind i en villa i Karlslunde med en kniv i hånden. Foto: Kenn Thomsen
Politiet anholdte onsdag en 30-årig mand fra Rumænien, efter at han formentlig forsøgte at bryde ind i en villa i Karlslunde med en kniv i hånden. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Villaejer opdagede tyv med kniv i hånden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Villaejer opdagede tyv med kniv i hånden
Sydkysten - 21. marts 2019 kl. 09:21
Af Janus Spøhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad der startede med at være en stille og rolig onsdag formiddag, udviklede sig uventet dramatisk for en 53-årig beboer i en villa på Ellebovej i Karlslunde onsdag. Mens han sad i sin bolig, hørte han nogle høje brag, som han gik ned i stueetagen for at undersøge.

arrow Læs også: Ville sælge ur: Blev truet med pistol

Her så han en fremmed mand med en kniv i hånden. Da han så det, trak han sig et sikkert sted hen i villaen og slog alarm til politiet. Manden så ikke manden og blev derfor formentlig overrasket, da manden råbte ud af et vindue, at han havde set den fremmede mand.

Han løb herefter ned mod stranden, hvor politiet kort tid efter også var til stede med flere patruljer, og stranden blev i en periode afspærret, så manden ikke kunne stikke af. Politiets hunde snusede sig hurtigt til spor, der ledte mod en båd, der lå med bunden i vejret. Under den lå tyven, som efterfølgende blev anholdt en halv time efter, at han smadrede ruden i villaen på Ellebovej. Senere lykkedes det politiet at finde kniven, som han havde i hånden, da villabeboeren opdagede ham.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er der tale om en 30-årig mand fra Rumænien, som bliver sigtet for indbrudsforsøg og brud på knivloven. I samme tidsperiode, som han var ved at begå indbrud i villaen, skete der et andet indbrud på Ellebovej, og politiet undersøger nu, om manden kan have forbindelse til det indbrud også, hvor der blev stjålet en fiskedolk, kontanter og en cykel.

- Nu går vi efter, at han bliver varetægtsfængslet, når han bliver fremstillet i grundlovsforhør (torsdag klokken 9.45 ved Retten i Roskilde, red.), så politiet kan få noget arbejdsro. Vi skal også undersøge, om han kan have forbindelse til andre tyverier og hvor længe han har været i Danmark, siger Martin Bjerregaard, der er pressemedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Han kalder indbruddet usædvanligt.

- Det ses ikke tit, at en tyv står med en kniv generelt og slet ikke inden han har været inde i villaen. Vi må rose beboeren i villaen for at reagere hurtigt og fornuftigt ved først at trække sig og alarmere politiet, siger Martin Bjerregaard.

arrow Efter brand: Aske kan være sundhedsskadelig
27. marts 2019 kl. 14:40 Opdateret: kl. 14:40
arrow Drenge på tagtur: Beredskabet hjalp dem ned
17. marts 2019 kl. 15:45 Opdateret: kl. 15:45
arrow Biljagt endte i beplantningen
17. marts 2019 kl. 08:16 Opdateret: kl. 08:16