31. oktober 2020
Tune IF vandt i aftes titlen som årets fantastiske fællesskab. Foto: Tune IF
gallery icon

Se billedserie

Tune IF vandt i aftes titlen som årets fantastiske fællesskab. Foto: Tune IF
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Tune IF er årets fantastiske fællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Tune IF er årets fantastiske fællesskab
Opdateret 04. november 2018 kl. 13:28
Sydkysten - 03. november 2018 kl. 21:45
Af Anders Dall

- Jeg er næsten målløs. Det er så stor en glæde. Vi har kæmpet for det her i lang tid. Man er så glad, at man også er udmattet.

Sådan lød reaktionen fra Tune IF's formand, Pauli Christensen, efter at han lørdag aften sammen med Tune IF kunne lade sig hylde som årets fantastiske fællesskab i TV2-regionernes konkurrence Fantastiske Fællesskaber.

Med flest stemmer strøg Tune IF nemlig direkte ind på førstepladsen i konkurrencen, hvor der følger en pris med på 100.000 kroner.

I september vandt Tune IF titlen som årets fantastiske fællesskab i TV2 Lorrys sendeområde og skulle i aftenens landsfinaleshow i Helsingør dyste mod vinderne fra de syv andre TV2-regioner. Her talte seernes stemmer til Tunes fordel, og foreningen vandt foran fællesskaber fra Mejdrup, der blev nummer 3, og Bagenkop, der blev nummer 2.

- Det giver et boost for det, vi står for. Det er det rigtige, vi gør. Nu er det hele Danmark, der synes, vi står for noget særligt, fortæller Pauli Christensen og henviser til det ansvar foreningen tager i lokalsamfundet.

Han fortæller, at pengene skal gå til ungdommen i forenignen.

- Det er en fantastisk oplevelse for Tune og hele Greve, siger han.

Konkurrencen Fantastiske Fællesskaber er et samarbejde mellem TV 2 Regionerne, Lokale- og Anlægsfonden, Tuborgfondet og produktionsselskabet Made By Us.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?