24. august 2019
Reden bygges i grene og kviste og vil blive så stor, at man kan sætte sig ind i den. Foto: Ishøj Kommune
gallery icon

Se billedserie

Reden bygges i grene og kviste og vil blive så stor, at man kan sætte sig ind i den. Foto: Ishøj Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vestegnens Kulturuge bygger rede i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestegnens Kulturuge bygger rede i Ishøj
Sydkysten - 19. maj 2018 kl. 14:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunstneren Veronica Hodges bygger i øjeblikket rede i Ishøj Byhave, som led i forberedelserne til Vestegnens Kulturuge. Reden bygges i grene og kviste og vil blive så stor, at man kan sætte sig ind i den, og der vil blive skabt en rede til hver af de seks kommuner, som er en del af Vestegnens Kulturuge. Tilsammen skal de udgøre værket "Livets reder", oplyser Ishøj Kommune i en pressemeddelelse.

- Reden er en metafor for det sted, hvor vi kommer fra og føler os trygge. Den tryghed, der skal til for, at vi bliver i stand til at komme ud af reden og møde andre mennesker. Det er mit håb, at reden kan give rum til fællesskab og samtale, fortæller kunstneren Veronica Hodges.

Den første rede er ved at blive opført i Rødovre, og efter Ishøj bygges der i Høje Taastrup, Albertslund og Vallensbæk. Opfordringen fra Kultur-ugen er, at publikum vil flyve fra egen rede og komme rundt og se alle rederne på Vestegnen. De seks reder med fugle vil stå færdige til Vestegnens Kulturuges start den 7. september. Rederne kan opleves i et par år, men eftersom de opføres i naturmaterialer, vil de efterhånden blive nedbrudt.

Hvis man har lyst til at være med til opbygningen af reden i Ishøj kan man kontakte Veronica Hodges på Facebook og Instagram eller kulturudviklingskonsulent Sia Andersen i Ishøj på krsan@ishoj.dk.