17. oktober 2021
Venstre vil have fokus på støj fra motorvejen, og derfor kommer partiets formand forbi Greve. Arkivfoto: Jens Wollesen
Venstre vil have fokus på støj fra motorvejen, og derfor kommer partiets formand forbi Greve. Arkivfoto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre-formand gæster Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre-formand gæster Greve
Sydkysten - 07. oktober 2021 kl. 10:29

Flere områder i Greve er plaget af støjgener, og Greve Kommune har Danmarks mest befærdede motorvej. Dertil S-tog, Ringsted-København-banen, foruden en lufthavn, der alle bidrager til støjforureningen.

Der er allerede taget en række initiativer for at reducere støjgenerne i Greve, men vi er ikke i mål endnu, mener Venstre.

- Greve Kommune må samarbejde med de andre kommuner samt nationale myndigheder og Greve får besøg af Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, tirsdag den 12. oktober kl. 8.30 Det sker tæt på motorvejen, nær Greve Centervej 60, hvor alle er velkomne, skriver Venstre i en mail.

Venstre i Greve vil udarbejde en samlet handlingsplan mod støjgener, som for eksempel indeholder nedsættelse af et støjråd, som kan forberede arbejdet med en generel handlingsplan mod trafikstøj og sørge for, at Greve Kommune aktivt og rettidigt søger puljer til nedbringelse af støj samt udbygge støjvolde/hegn og fastlægge de mest effektive metoder til at reducere motorvejsstøj for eksempel ved at anvende støjreducerende asfalt.

Rejser du til udlandet i år?