21. oktober 2019
Det var nogle stolte piger, der vendte hjem fra VM i Potsdam efter samlet at have fået en sølvmedalje.
Det var nogle stolte piger, der vendte hjem fra VM i Potsdam efter samlet at have fået en sølvmedalje.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vellykket VM for Greve Pigegarde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vellykket VM for Greve Pigegarde
Sydkysten - 26. august 2010 kl. 14:49
Af Jørgen Büchler
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Greve: Det blev et vellykket VM for Greve Pigegarde, hvor den intensive træning gav pote.

I Potsdam kvalificerede garden sig efter de indledene runder til finalen og fik følgende fine placeringer: Tattoo nr. 12, Street Parade nr. 11 i verden, og tambourmajor Camilla Hen fik en 6. plads, hvilket samlet gav Greve Pigegarde en sølvmedalje.

- Det er meget flot gået af pigerne. De har lavet noget af det bedste arbejde, vi har set i bestyrelsen, og vi er så stolte af pigerne, siger gardens formand, Pernille Hovgesen.

Fem danske garderkorps var repræsenteret ved WM, og fire af dem gik videre til finalen. Roskilde Garden var som forventet den danske garde, som klarede sig bedst. Verdensmestre blev Taiwan.

Efter en velfortjent sommerferie er den nye sæson begyndt. Der er optagelsesprøver/åbenthus for alle interesserede piger i alderen 8-13 år hver mandag i hele september på Mosedeskolen fra kl. 19.

- Tag jeres forældre i hånden og kom og se, hvad det vil sige at være en del af Greve Pigegarde, lyder opfordringen fra Pernille Hovgesen.

Greve Pigegarde fejrer traditionen tro sin fødselsdag med festlig musik, afsked med garderpiger og årsjubilarer. Den 38. fødselsdagsparade holdes lørdag den 4. september kl. 15 i Mosedeskolens festsal.

jøb