3. juni 2020
Lars Hansen stopper som kommunaldirektør i Vallensbæk.
Lars Hansen stopper som kommunaldirektør i Vallensbæk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vallensbæks kommunaldirektør stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vallensbæks kommunaldirektør stopper
Opdateret 14. juni 2018 kl. 11:30
Sydkysten - 14. juni 2018 kl. 10:36
Af Frederik Cederskjold
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En enig kommunalbestyrelse i Vallensbæk Kommune har på deres møde i dag torsdag den 14. juni 2018 tiltrådt en aftale om, at Lars Hansen fratræder efter gensidig aftale med Vallensbæk Kommune efter fem års ansættelse som kommunaldirektør. Sådan lyder en kortfattet pressemeddelelse fra Vallensbæk Kommune torsdag formiddag. Pressemeddelelsen er underskrevet

Henrik Rasmussen, borgmester (K), Søren Wiborg, 1. viceborgmester (S) og Kenneth Kristensen-Berth, gruppeformand for DF.

Borgmester Henrik Rasmussen kan ikke sige noget om, hvad der ligger til grund for den gensidige aftale, udover at fratrædelsen er med øjeblikkelig virkning.

- Det er en gensidig aftale, som vi er blevet enige om. Og jeg kan ikke sige meget mere end det. Vi går i gang med at finde en ny kommunaldirektør med det samme, og jeg regner med, at vi har fundet en ny i løbet af sommeren. Det satser jeg i hvert fald på, for vi er jo en kommune med gang i den, så det vil vi gerne have på plads ret hurtigt.

Han fortæller, at Anette Laustsen er konstitueret kommunaldirektør fra nu af og skal varetage opgaverne, indtil de ansætter en ny kommunaldirektør.

- Indtil vi finder en ny kan Anette Laustsen sagtens varetage opgaverne. Hun er rigtig dygtig og har prøvet det før. Vi er helt trygge ved hende og de øvrige chefer, vi har i organisationen. Så det skal nok køre rigtig fint videre, uden at man kommer til mærke forskel på driften af kommunen i den periode.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?