23. marts 2019
Det helt store trækplaster i Greve Marina var Theis Erichsen, kendt fra det populære tv-program » Kurs mod Fjerne Kyster«. Foto: Thorkil Norengaard
gallery icon

Se billedserie

Det helt store trækplaster i Greve Marina var Theis Erichsen, kendt fra det populære tv-program » Kurs mod Fjerne Kyster«. Foto: Thorkil Norengaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valfart mod Greve Marina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valfart mod Greve Marina
Sydkysten - 12. juni 2018 kl. 12:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stadig flere finder ud af, at Greve Marina eksisterer. Årets Vild med Vand-dag blev således en endnu større succes end sidste år.

- Sidste år havde vi 2-3.000 besøgende, men denne gang har vi haft dobbelt så mange. Det hænger nok sammen med succesen i 20017, og at vi i år har langt flere aktiviteter. Det har kunnet lade sig gøre som følge af et godt samarbejde med Greve Sommerfestival, siger Thorkil Norengaard, Greve Marinas officielle pr-chef.

Samarbejdet mellem Vild med Vand og Greve Sommerfestival betød også, at de begyndte forskudt, så det var muligt at opleve begge.

Det helt store trækplaster i Greve Marina var Theis Erichsen, kendt fra det populære tv-program "Kurs mod Fjerne Kyster".

Han både talte med nogle af de besøgende og tog med ud i en jolle.

Han havde en travl formiddag, da han skulle deltage ved lignende arrangementer i Ishøj og Vallensbæk.

- Vild med vand er et landsdækkende projekt, hvor formålet er at åbne klubber og havne for danskere med en maritim drøm i maven.

Et krabbevæddeløb var også blandt aktiviteterne i Greve og gjorde lykke hos børnene. Hertil kom blandt andet, at Mosede Fort gjorde fremstød for sine aktiviteter. Hvis man ikke kunne nøjes med at være på vandet, var SKB dykkerafdeling også med ,så de, der var friske på et dyk, havde muligheden. For handikappede viste SKB Handicap Sejlcenter, hvordan de også kan få sejlglæder.

- Jeg ved ikke, om dette projekt fortsætter, men jeg er sikker på, at vi fortsætter med Vild med Vand i Greve Marina efter årets kanon succes.

- Jeg møder stadig dem, der ikke kender til Greve Marina, men antallet bliver da heldigvis stadig mindre, tilføjer Thorkil Norengaard.

Han kan melde næsten udsolgt af bådpladser.

- Jeg siger næsten, for vi finder altid en løsning.

jh