23. september 2019
Politiet kørte til området, men fandt ikke frem til de to gerningsmænd.
Politiet kørte til området, men fandt ikke frem til de to gerningsmænd.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vågnede og stirrede lige i øjnene på mand med skruetrækker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vågnede og stirrede lige i øjnene på mand med skruetrækker
Sydkysten - 21. december 2018 kl. 09:15
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kvinde fik sig torsdag formiddag en slem overraskelse, da hun i sit hus på Møllehaven i Karlslunde vågnede i sit soveværelse på grund af lyde ude fra vinduet. Hun rejste sig og kiggede direkte ind i øjnene på en ung mand med en skruetrækker i hånden, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Bag manden stod en anden mand, og begge løb fra huset mod vest ad stisystemet. Kvinden ringede til politiet, som dog ikke formåede at finde gerningsmændene, der altså ikke nåede at bryde ind i huset.

- Vi håber, at andre har været hjemme på det tidspunkt (ca. 10.30, red.) og set nogen med benene på nakken, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, som også roser kvinden for at have ringet til politiet med det samme.

- Vi oplever indimellem, at især den ældre generation ikke ringer, måske fordi de tænker, at de ikke vil forstyrre politiet, måske fordi de bliver overvældet og ikke tænker rationelt. Men der er overhovedet ikke noget at være i tvivl om. Der er kun én ting at gøre, og det er at ringe 112, siger Martin Bjerregaard.

Ifølge politiets beskrivelse var manden ved vinduet 25-30 år gammel og ikke etnisk dansk af udseende. Han var 165-170 centimeter høj, almindelig af bygning, med mørke skægstubbe og iført sort strikhue og højhalset striksweater. Den anden mand har politiet ikke nogen nærmere beskrivelse af. Begge talte fremmedsprog.