23. november 2017
På flere måder levede festens stemning fuldt ud op til sloganet på plakaten for festen: Forårets Fedeste Fest.
gallery icon

Se billedserie

På flere måder levede festens stemning fuldt ud op til sloganet på plakaten for festen: Forårets Fedeste Fest.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge i Greve til Spring Party

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge i Greve til Spring Party
Sydkysten - 23. marts 2012 kl. 11:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Greve: Sang, dans, høj musik, smil og grin. Igen i år var der god og festlig stemning, da der fredag den 16. marts blev afholdt Spring Party i Greve UngdomsCenter for alle 13-16 årige unge.

På flere måder levede festens stemning fuldt ud op til sloganet på plakaten for festen: Forårets Fedeste Fest. Billetterne var i ugen inden arrangementet blevet købt af de unge, der var parate til at gå til fest og have en god aften i Greve.

Aftenens hovednavn blandt de optrædende var rapperen Stanley Most, der tydeligvis var populær blandt de unge. Stanley Most, der er opvokset på Nørrebro, har rappet, siden han var 15 år gammel og har på nuværende tidspunkt over 500 koncerter bag sig. I Danmark er han blandt andet kendt som den første, der har forsøgt sig med den såkaldte grime-lyrik.

De unge kendte flere af hans numre, og der blev sunget godt til, da han bl.a. gav numrene: Det' Det Næste og Tivoli. De unge sang også med, da Musti//Amin optrådte bl.a. med numrene Afhængig og The Shit.

Imellem de optrædende kunstnere sørgede Diskotek Explosion for, at dansegulvet var fyldt op med de mange unge, der var kommet for at feste sammen.

- Med festen Spring Party 2012 blev der endnu engang afholdt en vellykket fest for de unge i Greve. For en del år siden efterlyste de unge f.eks. på UngdomsHøringer, at der blev afholdt fester i Greve Kommune. Vi forsøgte i Ungdomsskolevirksomheden at efterleve ønsket og begyndte derfor dengang at afholde nogle fester og koncerter for de unge i Greve. Det er dejligt at se, at de unge nu bruger tilbuddet, siger ungdomsskoleleder Niels Kaalund og tilføjer:

- Fra nabokommunerne vises der interesse for, hvordan vi i Greve kan afholde fester og koncerter for de unge under trygge rammer.
Tradition
- Til de unge, der har spurgt efter billeder fra Spring Partyet, kan det fortælles, at de vil dukke op på ungdomsskolens hjemmeside snarest. Hvis man er fan af Greve Ungdomsskole på Facebook, vil man automatisk få besked, når billederne er klar, siger afdelingsleder Thomas Frithioff, der fortsætter:

- Vores tradition med hvert år at afholde et Spring Party som en markering af vinterens slutning, og at foråret står for døren, er en tradition, som vi gerne fortsætter med.

- Ligesom ved de øvrige fester og koncerter, som vi afholder, er det en rigtig god oplevelse at se 250-300 unge feste sammen og have en god aften. Så allerede nu, er vi gået i gang med at planlægge endnu en fest for kommunes unge, som bliver afholdt i efteråret, siger Thomas Frihioff.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk