6. marts 2021
Bilka i Ishøj og Hundige vil den kommende tid lukke to timer tidligere end normalt, og butikkerne lukker nu klokken 21. Det sker, fordi en den unge mødes og hænger ud i butikkerne. Pressefoto
Bilka i Ishøj og Hundige vil den kommende tid lukke to timer tidligere end normalt, og butikkerne lukker nu klokken 21. Det sker, fordi en den unge mødes og hænger ud i butikkerne. Pressefoto
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge hænger ud: Nu skærer Bilka i åbningstiderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge hænger ud: Nu skærer Bilka i åbningstiderne
Sydkysten - 16. februar 2021 kl. 14:09

Fra onsdag den 17. februar lukker Bilka-Ishøj og Hundige kl. 21 i stedet for kl. 23.

Det sker ovenpå den seneste tids smittespredning i området - og den ekstra indsats for at begrænse denne.

Bilka oplever som sådan ikke større risiko eller egentlige udfordringer med smittespredning, hvilket de kan se i deres sygefravær, som ikke er stigende eller højere. Men Bilka har oplevet, at særligt unge i Ishøj, uden brug af mundbind, bruger deres varehus til at mødes og hænge ud med sine venner, hvilket selvfølgelig ikke er hensigten.

Salling Group, der ejer Bilka, ser ikke helt samme billede i Hundige, men Bilka lukker også tidligere her, så kunder fra Ishøj ikke blot tager til Hundige, når deres lokale varehus er lukket ud på aftenen.

Morten Willum, Head Of Retail i Bilka, udtaler:

- Vi oplever, at langt de fleste kunder er gode til at følge anbefalingerne om brugen af mundbind. Kun overfor et fåtal af kunder bliver vi nødt til at minde dem om det. Derudover findes jo de kunder, som helt er fritaget. Ser vi særlige udfordringer, reagerer vi på det. Vi har derfor besluttet, at Bilka i Ishøj og Bilka i Hundige lukker kl. 21 i stedet for kl. 23 fra onsdag, fordi vi i ydertimerne på de to lokationer har oplevet flere kunder, typisk yngre mennesker, der desværre indimellem kommer i grupper og ikke altid følger de fælles anbefalinger, der er, siger han og uddyber:

- Vi håndterer det lokalt, når der er særlige forhold. Og det holder vi øje med. Men det er kun i Ishøj, at vi for nuværende oplever udfordringen - og da vi har åbningstider, der gør, at vi kan sprede kunderne ud over mange timer, hvilket er væsentligt, kan vi godt begrænse åbningstiden ud på aftenen.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?