5. juni 2020
FOTO:THOMAS OLSEN
FOTO:THOMAS OLSEN
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung mand frarøvet knallert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung mand frarøvet knallert
Sydkysten - 25. marts 2020 kl. 15:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 16-årig ung mand fra Karlslunde kørte på sin knallert ad en sti vest for Agergårdshaven i sydvestlig retning tirsdag eftermiddag klokken 14:50, da fire, store drenge trådte ud på stien foran den 16-årige, så han ikke kunne køre videre. De fire drenge spærrede vejen med to damecykler.

De omringede den 16-årige, og skubbede ham af knallerten. Den 16-årige var bange, så han turde ikke gøre modstand. De to største drenge (C og D) kørte væk fra stedet på knallerten, og de to andre kørte fra stedet på damecyklerne i retning mod Karlslunde Station.

De beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 13-14 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Sort Moncler hue, mørk jakke, maskering i form af sort stof over mund, Medbragte: Grå damecykel.

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 13-14 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Farvet jakke i lyse farver, hætte trukket op over hovedet. Jakken trukket op foran munden, Medbragte: Damecykel.

C: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Sort slikhår, der var trukket tilbage på hovedet med voks, Talte: Dansk, Iført: Iført sort dunjakke, Medbragte: Gråfarvet Gucci skuldertaske med blå/rød rem.

D: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Iført sort hættetrøje.

Senere på eftermiddagen kl. 16.54 kom en anmeldelse om, at en knallert brændte ved Gersagerparken ved en tunnel, der fører til Hundige Station. Det var dog ikke den knallert, som blev stjålet fra den 16-årige, men en anden stjålet knallert. Politiet formoder, at knallertbranden var påsat, og derfor skal branden undersøges nærmere.

Vidner som har set de beskrevne drenge/unge mænd i området før eller efter overfaldet på den 16-årige tirsdag den 24. marts, eller som i øvrigt kan komme med oplysninger i sagen, skal kontakte politiet. Hvis man har set personer omkring den brændende knallert og kan komme med oplysninger i sagen, er politiet også meget interesseret i at høre fra vidner i den sag. Ring til politiet på tlf. 114.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?