27. maj 2020
Arkivfoto: Thomas Olsen
Arkivfoto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyve overrasket og mistænkelig bil set ved indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyve overrasket og mistænkelig bil set ved indbrud
Sydkysten - 21. oktober 2019 kl. 12:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indbrudstyve overrasket på Spurvevej i Solrød Strand lørdag klokken 21.31. Her fik politiet en anmeldelse fra en opmærksom mand, der som nabo havde hørt en underlig lyd. Da han undersøgte det nærmere, så han hos naboen to mænd, som ikke umiddelbart hørte til på stedet. Anmelderen gav sig til kende, hvorefter de to mænd forsvandt fra stedet. Politiet kørte til stedet med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, og var fremme efter tre minutter med første patrulje, som kunne konstatere, at et vindue var brudt op. Indenfor på adressen havde de to mænd rodet rundt i soveværelset blandt tøj og smykkeskrin, men formentlig ikke nået at stjæle noget. De to mænd blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 30-40 år, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Manden var enten skaldet, eller havde meget tyndt hår. Han talte dansk, var iført mørkt tøj, sorte sko med hvide såler; Den anden mand var iført mørkt tøj. Politiet fandt ikke de to mistænkte, som nu forsøges identificeret ud fra eventuelle tekniske spor på gerningsstedet.

Mistænkelig bil
Lidt senere - klokken 22.38 - blev en mistænkelig bil set i forbindelse med et indbrud i en villa på Gammel Køgevej i Solrød Strand.

En 56-årig mand fra Solrød Strand har anmeldt, at han i tidsrummet kl. 18.00-22.30 havde haft indbrud i sin bolig. Et vindue på 1. sal var blevet brudt op, og boligen på 1. sal var gennemrodet. Politiet undersøgte stedet for eventuelle tekniske spor, efter at tyven havde brugt en stige for at få adgang til vinduet på 1. sal. Anmelderen kunne oplyse politiet om, at han havde undret sig over en sort/mørk personbil, der havde holdt på vejen, da han havde forladt sin bolig omkring klokken 18.00. Bilen havde haft motorhjelmen åben, og ved bilen opholdt en mand af mulig østeuropæisk oprindelse og kraftig af bygning sig. Om denne mand og bil har haft noget med indbruddet at gøre, har politiet ingen oplysninger om.

I begge tilfælde vil Politiet i Køge gerne høre fra personer, der også har bemærket noget - altså både personerne på flugt og den muligt havarerede bil på vejen.

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?