2. marts 2021
Oplev Ishøj - en særudgave af »Det sker i Ishøj«, som kan hentes i Kulturium, som også fungerer som testcenter. PR-foto
Oplev Ishøj - en særudgave af »Det sker i Ishøj«, som kan hentes i Kulturium, som også fungerer som testcenter. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods nedlukning: Skal ikke snydes for kulturoplevelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods nedlukning: Skal ikke snydes for kulturoplevelser
Sydkysten - 23. februar 2021 kl. 12:08

I disse tider, hvor udendørs aktiviteter er at foretrække, ligger kæmpen 'Oscar' under broen i Strand-parken og venter på at hilse på dig. Herudover kan naturstierne og legepladserne anbefales, ligesom naturvejlederens to yndlingspletter også er et besøg værd. Det er den lille sø ved Brentekæret i Dyre-parken og det rige fugleliv ved stien fra Ishøjgård i landsbyen forbi kolonihaverne og golfbanen. Du kan få flere gode idéer og inspiration til ture på ishojnaturcenter.dk/i-naturen-paa-egen-haand.

Her kan de unge mødes
Man kan nemt tro, at Ishøj Ungdomsskole har lukket og slukket, men det er slet ikke tilfældet. Du kan finde Lock-Down-Aktiviteter på deres hjemmeside ishøjungdom.dk og på deres Facebookside.

Der er undervisning og workshops på digitale platforme, og klubbens medarbejdere arbejder faktisk også. Dem kan man møde om aftenen mellem kl. 18 og 21 på byens gader og i centret samt på Instagram.

Ishøj Kulturskoles undervisning ligger heller ikke stille. Den foregår online på forskellige platforme. Og på deres hjemmeside findes inspiration til forskellige kreative projekter.

I Kulturium Biblioteks begrænsede åbningstid kan man hente bestilte materialer til både børn og voksne. I 'Det sker i Ishøj' kan man læse om både børnebibliotekarens og voksenbibliotekarens anbe-falinger. Læs eventuelt mere på www.ishojbib.dk.

Det voksne publikum kan glæde sig

Livekoncerter og teaterforestillinger i Kulturium Musikteater må vi desværre vente med. I ventetiden kan man dog fornøje dig med den særlige playliste på Spotify, hvor man kan lytte til de artister, der kommer til at optræde i år. Det er blandt andre Lis Sørensen, Chief 1, Dicte, Mike Andersen, Lasse & Mathilde Band, Steppeulvene, Anne Dorte Michelsen og ikke mindst Keld & Hildas Jubi-læums Show.

Der er også produceret en QR-kode, hvor man ved at scanne den kan komme lidt i stemning og lytte til musik.

Alle ledere og medarbejdere på kulturområdet ser frem til, at vi alle kan mødes og mærke fællesska-bet igen og ikke mindst dele de mange spændende kulturoplevelser med hinanden.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?