18. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre småbrande på samme aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre småbrande på samme aften
Sydkysten - 08. august 2018 kl. 20:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sent mandag fik politiet på kort tid tre anmeldelser om mindre småbrænde i lokalområdet.

Den første anmeldelse tikkede ind klokken 23.28 fra en 55-årig mand fra Solrød Strand, der fortale, at hans skraldestativ var brudt i brand. Naboen havde opdaget ilden og underrettet anmelderen, der dog selv kunne slukke branden. Der skete kun mindre skade på plastskraldestativet, oplyser politiet i døgnrapporten.

Klokken 23.37 fik politiet via alarm 112 melding om ildebrand i en skraldespand på Tingsryds Alle. Ifølge politiet var unge mennesker set løbe i retning mod legepladsen ved "Krudthuset" ved Fredensbovej. Politiet sendte en hundepatrulje af sted for at lede efter de unge, men fandt dem ikke.

Klokken 23.47 modtog politiet via alarm 112 endnu en anmeldelse om ildebrand i noget græs på Syrenvænget. Et vidne skulle ifølge alarmcentralen have set 2-3 unge drenge og 1 pige i området ved brandens opståen. En hundepatrulje og en patrulje ledte efter de unge i området, men de blev ikke fundet. Brandvæsnet fik bekæmpet ilden, inden der skete større skade.

Politiet oplyser i døgnrapporten, at de arbejder ud fra en teori om, at de unge kan have noget med brandene at gøre, da det er ret usædvanligt, at der inden for så kort tid opstår tre brande, hvor der ikke er nogen naturlig forklaring på brandenes opstart.

Lokalpolitiet i Køge vil gerne høre fra personer, der har bemærket en mindre gruppe af unge i området, hvor de tre brande er opstået.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk