19. januar 2021
Pressefoto.
Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre kunstnere udstiller portrætter og pop art

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre kunstnere udstiller portrætter og pop art

I december udstiller tre forskellige kunstnere malerier og glaskunst i Kulturium Musikteater i Ishøj. Her kan du opleve figurativt arbejde med kroppens former, pop art og stor kreativitet.

Sydkysten - 24. november 2020 kl. 12:53

Birgit Röttig, Susanne Bille og Rie Nim står bag denne udstilling, som rummer lidt af hvert.

Udstillingen åbner den 1. december og kan besøges alle dage med undtagelse af 24. og 31. december. Kig forbi på Ishøj Østergade 28 mellem kl. 14 og 20, her er også åbent i caféen.

Rie Nim er en dansk tegner og kunstner bosat i København.

Hun arbejder figurativt med fokus på portrætter og kroppens former. Nim holder sig til akrylmaling og digitalt maleri, herunder illustration inden for fantasy-genren, hvor hun tidligere på året udgav sin første illustrerede bog.

Nim er uddannet inden for billedkunst og illustration gennem det seneste årti og har siden 2018 beskæftiget sig med kunsten fuld tid.

Birgit Röttig er autodidakt kunstner og arbejder primært med akrylmaling på lærred i pop art-stilen. Inspirationen til de store pop art-portrætter i stærke farver finder Röttig i konfrontationen med mennesker, hvor stemninger og ansigter altid har fascineret hende.

Susanne Bille har tidligere beskæftiget mig med abstrakt maleri, tørrede blomsterdekorationer samt fotokunst. Nu er glasdesign blevet hendes store passion, som bliver udført med stor kreativitet og fantasi og kommer til udtryk i spændende former og nuancer.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?