18. september 2021
Kåre Svarre Jacobsen, kommunaldirektør i Ishøj, fortæller, at opsigelserne sker som led i ophøret af det forpligtende samarbejde mellem Ishøj og Vallensbæk. 

Arkivfoto
Kåre Svarre Jacobsen, kommunaldirektør i Ishøj, fortæller, at opsigelserne sker som led i ophøret af det forpligtende samarbejde mellem Ishøj og Vallensbæk. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre chauffører fyret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre chauffører fyret
Sydkysten - 10. juli 2021 kl. 19:38
Af Søren Schaadt Larsensoeren.larsen@sn.dk

I en pressemeddelelse fra Michael Broström, som for nyligt blev smidt ud af Socialdemokratiet, skriver han, at der for nyligt er tre chauffører er fyret, og han skriver, at det rammer servicen overfor de ældre i kommunen.

Sydkysten har bedt Ishøj Kommunes direktion kigge på sagen, og kommunaldirektør, Kåre Svarre Jacobsen, oplyser, at det er korrekt, at tre chauffører er varslet opsagt ved udgangen af året.

- Dette skyldes ikke en serviceforringelse overfor borgerne i Ishøj, det skyldes alene ophøret af det forpligtigende samarbejde med Vallensbæk, og at Vallensbæk i den forbindelse hjemtager kørslen af Vallensbæk borgere til genoptræning og specialtilbud - en opgave, der frem til 31/12-2021 ligger i Ishøj, siger Kåre Svarre Jacobsen, som understreger, at ikke får nogen indflydelse på serviceniveauet i Ishøj .

Synes du, at kommunen er der for dig?