20. oktober 2018
De to mænd blev ved Retten i Glostrup (billedet) dømt for i alt tre voldsepisoder på bostedet Kløverengen. Foto: Bjørn Armbjørn
De to mænd blev ved Retten i Glostrup (billedet) dømt for i alt tre voldsepisoder på bostedet Kløverengen. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To dømt for bosteds-trusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To dømt for bosteds-trusler
Sydkysten - 07. november 2017 kl. 05:22
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Der er noget i din stemme, som giver mig lyst til at slå dig ihjel.

Sådan lød ordene fra en 25-årig mand mod en af de ansatte på bostedet Kløverengen i Vallensbæk. Det er trusler efter straffelovens paragraf 266, og derfor er den 25-årige blevet dømt til psykiatrisk behandling.

Samme dom har en 39-årig mand fra samme bosted fået for to gange at have truet to tjenestegørende socialpædagoger på bostedet - i det ene tilfælde var der tale om mandens kontaktperson, mens det i det andet tilfælde gik ud over den samme ansatte som i episoden med den 25-årige. Derfor er manden dømt efter straffelovens paragraf 119 om trusler mod tjenestemand i funktion.

- Kan du ikke høre, eller jeg klapper dig en, lød ordene eksempelvis til mandens kontaktperson ifølge retsbogen.

Alle tre episoder fandt sted i efteråret 2015, men det er først nu, dommen er faldet ved Retten i Glostrup. Den 39-årige blev desuden dømt for en episode ved et herberg i København, hvor han først gav en ansat en lussing og derefter spyttede en politibetjent på armen. Begge mænd er sindssyge ifølge undersøgelser, der blev udarbejdet til retssagerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk