18. oktober 2019
Ishøj Harmonika Ensemble spillede mange forskellige genrer. Blandt andet kunne man for harmonika høre et nummer af Lady Gaga.
gallery icon

Se billedserie

Ishøj Harmonika Ensemble spillede mange forskellige genrer. Blandt andet kunne man for harmonika høre et nummer af Lady Gaga.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To dage med harmonikamusik på Ishøj Tange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To dage med harmonikamusik på Ishøj Tange
Sydkysten - 13. juni 2019 kl. 13:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj Harmonika Festival blev igen i år en succes. Ishøjs borgmester kiggede forbi og åbnede musikfestivalen.

Det blev til to fantastiske dage på Ishøj Tange fyldt med musik i mange genrer spillet på harmonika, fortalte Carina Søndergaard fra Ishøj Harmonika Klub efter en veloverstået festival, og hun fortsatte:

- Harmonikaen kan meget mere end man lige tror, mange forbinder den med sømandsviser og syng med sange. Det er instrumentet også rigtig godt til, og det var der også i løbet af de to dage, men vi bevægede os også lidt udover det traditionelle. Kristian Rusbjerg med hans gruppe Strings & Buttons leverede en underholdning inden for sigøjner-jazz med Theresa som sanger. Mange grupper var forbi filmmusik og Evert Taube og Birthe Kjær med den knaldrøde gummibåd hørte jeg også.

Der var igen i år stor opbakning til festivalen.

- Vi er meget glade for den opbakning, som vi møder fra alle de deltagende, et fantastisk publikum, Ishøj Kommune og sponsorer. Det er med til, at hamonikafestivalen bliver en succes. Det summede af liv og glade mennesker og nye venskaber opstod. Så vi siger på gensyn i uge 23 i 2020, fortsatte Carina Søndergaard.