16. september 2021
Plejecentret Christianshave er ramt af coronasmitte. PR-foto
Plejecentret Christianshave er ramt af coronasmitte. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To beboere og tre ansatte smittet med corona på plejecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To beboere og tre ansatte smittet med corona på plejecenter
Sydkysten - 14. oktober 2020 kl. 13:49

To beboere og tre medarbejdere er konstateret smittede med COVID-19 på den kommunale del af Christians Have. Situationens alvor betyder, at der er indført besøgsforbud på hele den kommunale del af plejecenteret.

To beboere samt tre medarbejdere på den kommunale del af Plejecenter Christians Have er konstateret smittede med COVID-19. Smittetilfældene er fordelt på to bogrupper på 1. sal i Blok C og E, og beboerne er her blevet isoleret fra resten af huset for at bremse eventuel smittespredning. Pårørende til beboerne i bogrupperne er blevet underrettet.

Alle beboere og medarbejdere i den ene bogruppe er blevet testet, og her er der ikke konstateret yderligere smittede. Beboere og medarbejdere i den anden bogruppe bliver testet nu.

Situationens alvor betyder, at der nu er blevet indført besøgsforbud på hele den kommunale del af Plejecenter Christians Have. Beslutningen er truffet ud fra et forsigtighedsprincip, indtil der er overblik over smittens omfang, og for at forhindre, at smitten skal brede sig.

- Vi ved, at det er en svær situation, men vi håber, at I har tiltro til, at vi vil gøre alt for, at vi alle kommer godt trygt igennem situationen, og at beboerne oplever den samme omsorg og pleje, som altid. Vi har hele tiden taget situationen med coronavirus alvorligt, og vi har konstant fokus på, at alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne bliver overholdt, siger Bente Gaardhøj Johansen, ældrechef i Solrød Kommune.

Der er ikke konstateret smitte på den private del af Plejecenter Christians Have, der drives af Altiden.

Synes du, at kommunen er der for dig?