21. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilmeldingen til musikskolen er åben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilmeldingen til musikskolen er åben
Sydkysten - 12. maj 2018 kl. 18:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve: Den Musiske Skole i Greve åbnede op for tilmeldinger til den nye sæson d. 1. maj.

Alle børn og unge i alderen 0-24 år i Greve Kommune kan tilmelde sig Den Musiske Skoles tilbud.

Musik- og billedkunst er et sprog for sig. Det kan udtrykke tanker og følelser, som vores normale talesprog engang imellem har svært ved. Det giver en ekstra dimension til vores kommunikation.

Desuden er kunst en fantastisk måde til at møde nye venner. Når man spiller eller maler sammen, opstår der et rum omkring en. Hverdagsproblemer bliver ligegyldige, og i stedet bliver musikstykket eller maleriet hovedopgaven.

Hvis du er i tvivl om, hvilket instrument du skal spille, har du muligheden for at prøve flere af de spændende instrumenter lørdag d. 9. juni på skolens stand i forbindelse med Greve Sommerfestival ved Greve Borgerhus.

Den nye sæson byder på nye initiativer på holdundervisning. Som noget helt nyt tilbyder vi Lejrbålsguitar og Drum-Band, som i høj grad også har fokus på de sociale elementer. Også på billedskolen er der nyt. Man kan tilmelde sig hold som 'Byg, Tegn, Mal', 'Tegning - Klassisk og eksperimenterende' eller 'Lær at lave tegneserie',

Uanset om du er ny eller eksisterende elev, skal du tilmelde dig via skolens hjemmeside, www.denmusiskeskole.dk. Her kan man finde links, som fører direkte til tilmeldingsformularen. Desuden kan man finde prislister og praktiske informationer, som er vigtige at kende, inden man trykker på knappen.

Hvis man har spørgsmål eller problemer med tilmeldingen, er man altid velkommen til ringe til kontoret på: 43 97 34 60.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk