1. december 2020
Fra forestillingen ?Pigen med bomberne?.
Fra forestillingen ?Pigen med bomberne?.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterforestillingen om pigen med bomberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterforestillingen om pigen med bomberne
Sydkysten - 15. november 2020 kl. 16:41

I den næste teaterforestilling i Kulturium Musikteater i Ishøj kan man selv blive en af hovedpersonerne, når man prøver at forstå pigen med bomberne og hendes handlinger. Pigen er "Pigen med bomberne", naboens datter. Man kan se forestillingen den 25. november kl. 19.30.

En pige sidder og planlægger at bombe sin skole og et storcenter. Hun kommer pludseligt fra en blind vinkel, ingen kunne forudse det, og nu prøver alle at forstå det og forklare det.

Forestillingen "Pigen med bomberne" rummer fragmenter af mange forskellige historier om en pige. De er ikke sket i virkeligheden. Og det er heller ikke pigen, som er hovedpersonen, men alle os andre der prøver at forstå hende. For hvad sker det med os, når vi mister orienteringen og skal frygte det, vi troede var allermest trygt og ufarligt?

Forestillingen er produceret af Teatret St.Tv. og varer 75 minutter uden pause. Den er for det voksne publikum, selvom der medvirker 15-årige piger.

Du kan købe billetter til 125 kr. på www.kulturium.dk, via ticketmaster.dk eller i musikteatrets billetsalg, Ishøj Østergade 28.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?