17. oktober 2021
PR-foto
PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag familien med til Byhave for Børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag familien med til Byhave for Børn
Opdateret 20. september 2021 kl. 11:34
Sydkysten - 17. september 2021 kl. 10:47

Tag familien med til en hyggelig dag, når Kulturium, i forbindelse med Vestegnens Kulturuge 2021, inviterer til Byhave for Børn i Ishøj Byhave. Lørdag den 18. september kl. 11-14 bliver byhaven forvandlet til et slaraffenland for børnefamilier med masser af aktiviteter, musik og teater for hele familien. Oplev blandt andet den unge rapper Karla.

Koncert med Karla
Kl. 12.45 går den 11-årige, populære rapper Karla på scenen. Karla elsker musik og føler sig hjemme på en scene. Sin unge alder til trods har hun allerede masser af erfaring og flere end 50 koncertoptrædener på CV'et.

Ishøj Danser
Kl. 11 og 13.15 kan du møde Ishøj Kulturskoles danselærer Pavel Herrera Duquesne til Costa del Sol Disco, hvor der skal danses disco som i de glade 70'ere.

Børneteater med CHICKS
Kl. 11.30 præsenterer Hr. Teater familieforestillingen CHICKS - en klovneforestilling om to burhøns, der oplever friheden for første gang. Søskendeparret Hilda & Gump lever side om side sammenklemt i et bur - indtil lagen en dag gar op, og en ny verden ligger for deres fødder.

Under hele arrangementet vil der være forskellige aktiviteter, som man kan deltage i. Der vil blandt andet være ansigtsmaling, skattejagt, kreativt værksted og bogsalg af børnebøger.

Det er ikke muligt at købe mad på pladsen, men du er mere end velkommen til at tage din egen mad med og lave din egen hyggelige picnic i byhaven. Hvis vejret mod forventning bliver dårligt, rykker vi indenfor i varme og tørvejr i Kulturium Musikteater.

Arrangementet er gratis, og der er mulighed for at købe slik, popcorn, frugt og drikkevarer. Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op.

Vestegnens Kulturuge
Arrangementet er gratis og en del af Vestegnens Kulturuge, som foregår rundt omkring på Vestegnen fra den 10. til 19. september. I år er temaet for kulturugen 'Naturens steder - stedernes natur'. Læs mere om arrangementet og hvad der ellers sker i kulturugen på vestegnenskulturuge.dk

Rejser du til udlandet i år?