14. december 2017
Pihl skulle have ryddet denne parkeringsplads før jul. Det er trukket ud, og det samme er renoveringen hos stort set alle, der har haft besøg af håndværkerne. Ikke én af de først renoverede boliger, som blev påbegyndt i maj, er helt færdige, hvis man tæller fejl og mangler med.
gallery icon

Se billedserie

Pihl skulle have ryddet denne parkeringsplads før jul. Det er trukket ud, og det samme er renoveringen hos stort set alle, der har haft besøg af håndværkerne. Ikke én af de først renoverede boliger, som blev påbegyndt i maj, er helt færdige, hvis man tæller fejl og mangler med.
Foto: Vincent Byakika.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syv måneder efter...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv måneder efter...
Sydkysten - 21. februar 2012 kl. 13:47
Af Vincent Byakika
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Ishøj: Rædselshistorierne er rigtig mange i boligforeningen Gadekæret. Renoveringen af husene startede i slutningen af maj. Men ikke ét eneste af de først renoverede huse er færdige endnu. Det skulle ellers kun tage 12 uger - seks inde, seks ude.Men det er ingenlunde tilfældet. Sydkysten har to gange tidligere rundet renoveringen - senest i november.
Sure beboere
En rundtur i kvarteret afslører dog fortsat klart flere utilfredse beboere end det modsatte. Sidstnævnte er nærmest ikke til at finde. Bo-Vest, som er administrator på boligerne, lover dog bedring, men det giver man ikke meget for i Gadekæret.

- Man gør intet færdigt. Vi har hørt den samme sang gennem syv måneder. Vi gider ikke at høre på den mere. De er nødsaget til at handle. Jeg forstår til fulde folks frustrationer, siger Torben Riedel, der er beboerbestyrelsesformand i Gadekæret.

Han kan blandt andet fortælle om boliger uden varme, en familie uden badeværelse i fem måneder, flere der må genhuses, masser af vandskader og generelle udfald i renoveringen, som betyder, at folk venter måned efter måned på, at håndværkerne bliver færdige.

- Det er et dilemma med de gamle sager, som ikke er på plads. Det er meget utilfredsstillende og med til at skabe en dårlig stemning. Men vi er nødt til at holde momentum og fortsætte byggeriet. Jeg synes, at vi er kommet bedre med det sidste stykke tid. Alle de små sager vil vi tage hånd om nu, lover Ulrik Brock Hoffmeyer, der er administrerende direktør i Bo-Vest.
Farvel til Pihl?
Mange af de beboerne, Sydkysten møder, siger, at det har været et forfærdeligt forløb. Flere siger endda, at de ville have flyttet, hvis de havde vidst, hvad de skulle gå igennem. Og mange af renoveringerne er endda endnu ikke færdige.

Nu er der tale om en beboerafstemning for at prøve at få entreprenørfimaet Pihl fyret fra arbejdet i Gadekæret, men det kan være meget uklogt, siger Bo-Vest.

Læs meget mere i Sydkysten Nord onsdag - enten i papiravisen eller e-avisen.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk