25. november 2017
Sydkystløbet Forår søndag 19. marts har start og mål på Greve Stadion. Der løbes på gode grus- og asfaltstier i Greve.
gallery icon

Se billedserie

Sydkystløbet Forår søndag 19. marts har start og mål på Greve Stadion. Der løbes på gode grus- og asfaltstier i Greve.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydkystløbet nærmer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydkystløbet nærmer sig
Sydkysten - 11. marts 2017 kl. 12:09
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sydkystløbet løber i år af stablen søndag den 19. marts og har start og mål på Greve Stadion, og der løbes på gode grus- og asfalt stier i Greve.

Ruterne er både flade og hurtige med vejvisere, og så er der god forplejning under og efter løbet. Løbet er blevet "sølv-certificeret" af Dansk Atletik Forbund og DGI, og det bringer løbet op i næsthøjeste kategori blandt danske motionsløb med hensyn til kvalitet og sikkerhed omkring løbet.

- Mere end 750 personer fra hele regionen har allerede tilmeldt sig heraf cirka 50 børn. Blandt deltagerne er der syv maratonløbere, som har gennemført mere end 1.100 maratonløb tilsammen, siger Thomas Elsgaard, der er formand i Greve Trim Motionsklub og uddyber:

- Vi håber naturligvis på dejligt forårsvejr, så både deltagere og tilskuere kan få en god oplevelse på løbsdagen. Mere end 75 frivillige er involveret i afvikling af løbet, som løbes for 42. gang, og vi er meget glade for opbakningen fra myndigheder, lokale sponsorer samt mange løbere fra hele Køge Bugt området.

Distancer og ruten
Der kan vælges mellem hel-, halv- og kvartmaraton samt 5 km løb. Alle børn mellem 3 og 14 år kan deltage gratis og blive udfordret i et minimaraton på 4,2 km.

Der er diplomer samt medaljer til alle, og man har mulighed for at vinde flotte lodtrækningspræmier. Der er gavekort til de hurtigste i hver kategori. Der er depoter på ruten, hvor der serviceres med væske og frugt.

Startskud
Kl. 10.00 går startskuddet til forårets Sydkystløb på 42 km og kl. 10.10 til halvmaraton. Er man ikke til de lange distancer, kan man også deltage i 5 og 10 km med start kl. 10.20 og kl. 10.30. Minimaraton for børn har deres egen start kl. 10.35.

Det er muligt at forhåndstilmelde sig på løbets website www.sydkyst-loebet.dk frem til den 15. marts. Herefter er det muligt at tilmelde sig på selve dagen indtil 30 min. før start.

Der er særlig rabat til deltagere i sundhedskampagnen 60dage.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk