21. oktober 2021
Sydkystløbet løber af stablen søndag den 17. oktober. Pressefoto
Sydkystløbet løber af stablen søndag den 17. oktober. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydkystløbet klar til jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydkystløbet klar til jubilæum
Sydkysten - 25. september 2021 kl. 09:27

Efter halvandet år med restriktioner og aflysninger pga. Corona, ser Greve Trim atter frem til at kunne arrangere Sydkystløbet og denne gang er det 50. gang at løbet afvikles.

Der er allerede tilmeldt næsten 900 personer, og der forventes ca. 1400 løbere til start når startpistolen lyder søndag 17. oktober. Kongedistancen er halvmaraton, hvor ruten passerer 4 havne og 6 søer i den smukke Strandpark. Derudover kan man udfordre sig på 10 km eller 5 km løb. Der vil også være en smuk gå-rute på ca. 7 km og endelig glæder vi os til at byde til børneløb for de 4-10 årige.

- Vi har virkelig set frem til at skulle afvikle Sydkystløbet igen efter en ufrivillig pause, og vi fornemmer tydeligt lysten til at få et startnummer på brystet og deltage i en større event. Vi forventer ca. 1400 løbere til start. udtaler Thomas Elsgaard fra Greve Trim og fortsætter:

- Det er glædeligt for os som arrangør og for alle de frivillige hjælpere, at der er stor opbakning til vores løb. Vi gør os klar til et brag af en løbefest, når løb nr. 50 skal afvikles 17. oktober.

Løbet bakkes op af mange løbere fra hele Køge Bugt området, og denne gang vil der også være en del politikere til start her inden kommunalvalget. Bl.a. stiller Venstre op med 17 deltagere inkl. borgmester Pernille Beckmann.

Greve Trim har heldigvis været i stand til at tilbyde træning for medlemmer i det meste af Corona-perioden, selvom der var mange restriktioner i starten.

- Det er en fornøjelse at se flere og flere medlemmer møder til træning henover de sidste måneder, og klubben er heldigvis kommet helskindet gennem pandemien både økonomisk og med antal medlemmer, udtaler Thomas Elsgaard.

For yderligere information og tilmelding: sydkystloebet.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?