18. januar 2019
Carl Ras CX Team-Sydkysten Cycling vandt den åbne klasse i DM i Holdløb i Hårlev. Stig Hemmingsen, Morten Risbjerg, Tommy Moberg og Martin Hammer. Foto: Thor Moberg.
Carl Ras CX Team-Sydkysten Cycling vandt den åbne klasse i DM i Holdløb i Hårlev. Stig Hemmingsen, Morten Risbjerg, Tommy Moberg og Martin Hammer. Foto: Thor Moberg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydkystens Cycling gentog DM-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydkystens Cycling gentog DM-sejr
Sydkysten - 09. juni 2018 kl. 12:46
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sydkystens Cycling blev atter DM-vinder i den åbne klasse, men det skete først efter mega pres i varmen.

Det var nogle sveddryppende ryttere fra Sydkystens Cycling, der kunne lade sig hylde i Solrød-klubbens eget DM-arrangement omkring Hårlev på Stevns.

På det DM-vindende hold kørte Tommy Moberg, Morten Risbjerg, Stig Hemmingsen og Martin Hammer, hvor sidstnævnte kunne fortælle, at holdet havde været særdeles presset.

- Vi blev presset, da to ud af de fire ryttere led gevaldigt i varmen. Vi var faktisk kun to ryttere, der kunne gå dybt og tage alle føringerne. Da jeg så fik defekt på kæden og ikke kunne træde igennem, da vi manglede de sidste 10 kilometer, var vi mega presset. Men Stig Hemmingsen viste format og tog en kongeføring næsten hele sidste del af løbet.

Mange tilskuere havde i det gode vejr fundet vej til DM i Hårlev, og Sydkystens Cycling modtog stor ros fra alle sider. Alle sagde, at det var et meget professionelt udført og sikkert afviklet løb.

- Næste mål for klubben er afvikling af klubmesterskab og en mulig croos cup, siger Martin Hammer.

På den lange bane arbejder han på at få et landevejs DM til Solrød.

Dagen efter DM var Martin Hammer Larsen atter frisk og deltog i Stjerneløbet, hvor han sluttede som nr. ti, lige efter Michael Mørkøv.

Både Team Virtu Cycling Women og BHS-Almeborg Bornholm levede op til favoritværdigheden og sikrede sig det danske mesterskab i holdløb for henholdsvis kvinder og herrer på den hårde rute i Hårlev med flere tekniske passager og smalle veje.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk