17. december 2017
Michael Raffnsøe, der er medejer af selskabet We Love Burgers, som er Max' franchisetager i Danmark, glæder sig til at åbne burgerrestaurant i Ishøj.
gallery icon

Se billedserie

Michael Raffnsøe, der er medejer af selskabet We Love Burgers, som er Max' franchisetager i Danmark, glæder sig til at åbne burgerrestaurant i Ishøj.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svensk burgerkæde slår sig ned i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svensk burgerkæde slår sig ned i Ishøj
Sydkysten - 19. september 2017 kl. 10:24
Af Anders Dall
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 29. september klokken 16 åbner en ny burgerrestaurant med drive-in tæt ved indgangen til Ishøj Station. Den svenske burgerkæde Max har udset sig Ishøj til at være kædens tredje fastfood-restaurant i Danmark, og siden den 15. august har folkene bag burgerkæden været i gang med at renovere og indrette restauranten, der har adresse på Ved Stationen 2. Det forklarer Michael Raffnsøe, der er medejer af selskabet We Love Burgers, som er Max's franchisetager i Danmark.

Max har 115 restauranter i det svenske og tre i Danmark, når restauranten i Ishøj åbner. Den kommer til at rumme 75 siddepladser, flere selvbetjeningskiosker, hvor gæsterne selv kan bestille og designe deres egen burger. Restauranten får dog også to almindelige kasser, hvor man kan blive betjent af en ansat. Om tilberedningen af maden fortæller Michael Raffnsøe:

- Vi tilbereder det frisklavet. Vi forproducerer det ikke, siger han og forklarer, at restauranten bruger dansk produceret oksekød og svensk produceret kylling i deres burgere.

Placeringen

Max åbnede den første restaurant i Danmark på Gammeltorv i København i 2013 og fulgte op ved at etablere en Max i Herlev i 2015. Med et nyt to-års interval er turen kommet til Ishøj, hvor den svenske burgerkæde har valgt at slå sig ned tæt ved Ishøj Bycenter. De overtog dermed nøglerne fra fastfoodkæden Sunset Boulevard, som tidligere havde restaurant og drive-in på adressen.

- Havde der ikke ligget noget her før, ville vi til en hver tid stadig have valgt det alene på grund af placeringen, siger Michael Raffnsøe og peger på, at restauranten blandt andet ligger tæt på station, skoler og kunstmuseet Arken.

- Vi synes, at Ishøj er et spændende område, som vi fornemmer er inde i en positiv udvikling. Vi glæder os utrolig meget og er sikre på, at vi kan få en fornuftig forretning ud af det i Ishøj.

Vil støtte lokalt

I Herlev har Max kørt et samarbejde med Herlev Kommunens jobcenter med henblik på at tilbyde flygtninge arbejde i restauranten, og Max har også sat sig for at involvere sig i Ishøjs lokalsamfund, forklarer Michael Raffnsøe:

- Vi føler et stort ansvar om at gå aktivt ind i lokalsamfundet. Det er også derfor, vi har valgt at sponsorere Ishøj IF. Vi synes, det lyder spændende, at de to klubber (Ishøj Boldklub og SB50 Ishøj red.) har lagt sig sammen. Det vil vi gerne støtte, fortæller han.

25 og 30 medarbejdere skal i første omgang servicere kunderne i den nye restaurant.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk