25. februar 2020
Nadja Hansen er chef i den nye Sunset restaurant, der åbner på Mosede Landevej den 7. november. Pressefoto
Nadja Hansen er chef i den nye Sunset restaurant, der åbner på Mosede Landevej den 7. november. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Greve
Sydkysten - 16. oktober 2019 kl. 14:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er godt nyt til alle, der elsker sandwiches og burgere. Der er nemlig gratis burgere i et helt år til de første 45 gæster, som besøger Sunset Boulevards nye restaurant i Greve. Det sker i anledningen af, at det bliver Sunset Boulevards restaurant nummer 45.

Den 7. november klokken 10.00 åbner Sunset Boulevard en ny restaurant i Greve tæt på motorvejsafkørslen Greve S (afkørsel 29). Er man rigtig hurtig til at kigge forbi og blandt de første 45 gæster i den nye restaurant, kvitterer Sunset Boulevard med intet mindre end et års forbrug af burgere.

Sunset Boulevard har været blandt danskernes foretrukne restaurantkæder siden åbningen tilbage i 1996, hvor den første restaurant slog dørene op i Odense. Siden dengang er det gået stærkt, og kæden har taget kampen op mod de store internationale fastfood-kæder.

Nu er turen kommet til en helt ny restaurant i Greve, hvor restaurantchefen glæder sig til at slå dørene op:

- Jeg glæder mig helt vildt til at vise vores nye restaurant frem. Mine kollegaer og jeg ser frem til at byde gæsterne velkommen og til at forkæle dem med god mad i de lækre omgivelser - og så fejrer vi selvfølgelig åbningen med en række virkelig attraktive tilbud til gæsterne, siger restaurantchef Nadja Hansen.

Den nye Sunset Boulevard kommer til at have adressen Mosede Landevej 62, og restaurantchefen håber, at gæsterne vil opleve, at de nye rammer kommer til at skabe en god atmosfære omkring måltidet.

- Vi er ikke kun et sted, hvor gæsterne får et frisklavet måltid mad. Vi skal også have nogle rammer, hvor det er hyggeligt at være, og hvor man som gæst til enhver tid føler sig velkommen og forkælet. Det er derfor vi blandt andet har prioriteret at få danske designmøbler og et mere varmt og nordisk look i restauranten, siger Nadja Hansen.

Også børnene kan nyde godt af et godt åbningstilbud. I hele november vil der nemlig være en gratis børnemenu til alle børn under 12 år, når der bliver købt en stor menu til minimum 70 kroner.

Et års forbrug af burgere består af én burger hver uge i et år og gælder ikke Hereford-burgere.