16. oktober 2019
Selskabslokalerne i Greve Strandkro er hårdt medtaget efter nattens brand, som politiet efterforsker årsagen til. Foto: Anders Dall
Selskabslokalerne i Greve Strandkro er hårdt medtaget efter nattens brand, som politiet efterforsker årsagen til. Foto: Anders Dall
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strandkro-forpagter dybt rystet efter brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strandkro-forpagter dybt rystet efter brand
Sydkysten - 20. maj 2018 kl. 13:14
Af Anders Dall
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg er helt forvirret. Sådan lyder det korte svar fra en tydelig berørt forpagter af Greve Strandkro, Said Kiaei, som søndag middag sidder og følger med i brandvæsnets arbejde på strandkroen.

arrow Læs også: Politi undersøger mulig sammenhæng i sag om brand i strandkro

Han blev ringet op af politiet tidligt i morges omkring klokken 4, hvor han fik at vide, at strandkroen brændte. Han har endnu ikke noget overblik over skadernes omfang og venter på at få mere information fra politiet og deres undersøgelser af, hvad der kan være årsag til branden.

Tidligere på dagen oplyste indsatsleder fra Østsjællands Beredskab, Søren Brøntoft, at branden opstod i selskabslokalerne, der ligger i kroens tilbygning ud mod vandet.

Said, der overtog forpagtningen af Greve Strandkro i 2015, fortæller, at det seneste arrangement i selskabslokalerne fandt sted i onsdags.

Det har tidligere fremgået af artiklen, at Said Kiaei ejer Greve Strandkro. Det er dog ikke tilfældet, da han alene forpagter stedet.

arrow Voldsom krobrand opstod i selskabslokaler
20. maj 2018 kl. 11:20 Opdateret: kl. 11:33