21. maj 2019
Greve-spilleren Cathrine Rosengren genvandt sikkert sit EM i badminton og vil nu med til VM og paralympiske lege. Foto: Badminton Danmark
Greve-spilleren Cathrine Rosengren genvandt sikkert sit EM i badminton og vil nu med til VM og paralympiske lege. Foto: Badminton Danmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store håb for EM-vinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store håb for EM-vinder
Sydkysten - 08. november 2018 kl. 10:17
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rettelse: Det har tidligere fremgået af artiklen, at Cathrine Rosengren spiller for Solrød. Det er dog forkert, da hun i juni skiftede til Greve. Fejlen er nu rettet.

Greve-spilleren Cathrine Rosengren har succes på badmintonbanen for tiden. Først vandt hun i single ved Denmark Open, og dernæst fortsatte para-spilleren til EM, hvor hun genvandt sit mesterskab.

EM-titlen kom i hus med en sikker finalesejr med cifrene 21-12, 21-9 over tyrkiske Zehra Baglar.

Cathrine Rosengren, der har en nerveskade i venstre arm og spiller i en kategori for spillere med handicap på hånd eller underarm, fortalte bagefter, at hun havde været meget nervøs.

- Måske var det de mange tyrkiske tilskuere, som larmede virkelig meget, men heldigvis fik jeg hold på mine nerver og kunne spille det spil, jeg ønsker, lød det fra Greve-spilleren.

Hun lægger ikke skjul på, at hun har ambitioner.

- Jeg håber at komme med til VM til sommer, og senere begynder kvalifikationen til de paralympiske lege, siger Cathrine Rosengren.