24. november 2020
Marie-Louise Tinsfeldt skal stå i spidsen for den kommende afdeling i Solrød Strand.
gallery icon

Se billedserie

Marie-Louise Tinsfeldt skal stå i spidsen for den kommende afdeling i Solrød Strand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar Nord åbner i Solrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar Nord åbner i Solrød
Sydkysten - 15. november 2020 kl. 08:44
Af Helle Midskov

Spar Nord udvider sit netværk af lokale banker med en ny bank i Solrød Strand. I Køge er der 11 banker, i Greve er der syv banker og i Solrød er der på nuværende tidspunkt kun én bank. Det vil Spar Nord nu lave om på. Banken er klar til at åbne afdeling i Solrød i 2. kvartal næste år:

Med ambitionen om at styrke sin tilstedeværelse på Sjælland åbner Spar Nord nu sin 12. afdeling i Solrød Strand. Til at tegne den nye bank har Spar Nord rekrutteret nuværende souschef i Spar Nords privatkundeafdeling i Køge Bugt, Marie-Louise Tinsfeldt.

- Det er med stor tilfredshed, at vi nu kan løfte sløret for åbningen af endnu en ny afdeling på Sjælland. Vi er samtidig godt tilfredse med, at vi er lykkes med at få så stærk en leder som Marie-Louise Tinsfeldt til at stå i spidsen for den nye bank, og at vi allerede nu ser ud til at få samlet et stærkt hold til at bemande Spar Nord Solrød Strand, fortæller direktør for bankområde Køge Bugt Jesper Køster.

Marie-Louise Tinsfeldt bor i omegnen af fem minutter fra Solrød Strand og har været både privatrådgiver og souschef i Spar Nord Køge Bugt. Hun har derfor indgående kendskab til lokalområdet og til Spar Nord som bank, og besidder dermed de rette kompetencer til at skabe de bedste forudsætninger for at sikre borgerne i og omkring Solrød Strand kompetent og personlig rådgivning i mange år frem samtidig med, at afdelingen skal bidrage med at øge bankens markedsandel i byen.

- Solrød Strand er en by i vækst med stort potentiale både på privat- og erhvervsområdet, og med Marie-Louises brede lokalkendskab, sit gåpåmod og stærke lederkompetencer er vi ikke i tvivl om, at hun er den rette kandidat til at gøre Spar Nord til den foretrukne bank og samarbejdspartner i byen, siger Jesper Køster.

Selv fortæller Marie-Louise Tinsfeldt om stillingen:

- Jeg er enormt ydmyg og ikke mindst stolt over, at Spar Nord mener, at jeg er den rette kvinde til at stå i spidsen for vores kommende investering i Solrød Strand. Pengeinstitutter begrænser i dag i større og større grad omfanget af deres lokale tilstedeværelse, og det er virkelig fedt at være en del af Spar Nord, som går mod strømmen på den front.

Ifølge Jesper Køster, er Solrød Strand en by i rivende udvikling, hvorfor det er oplagt, at Spar Nord er til stede i byen.

- Selvom flere banker vælger at sammenlægge og lukke sine afdelinger, betyder det ikke, at behovet for fysisk tilgængelighed og fysiske møder er faldet i samme tempo. Vi oplever tværtimod stor efterspørgsel efter en lokal bank, der har fysisk tilstedeværelse, når større beslutninger skal tages som fx hus- og bilkøb eller pensions- og formuerådgivning. Mange kunder har derfor stadig behov for at basere de støre økonomiske beslutninger på et fysisk møde, hvor rådgivernes kendskab til deres kunder og kundens tillid til deres personlige rådgiver er altafgørende, fortæller han og fortsætter:

- I Køge er der 11 banker, i Greve er der syv banker og i Solrød Strand er der på nuværende tidspunkt kun én bank. Vi synes derfor, at borgerne i Solrød Strand og omegn skal have en bank, der kan tilbyde det bedste af to verdener - den lokale og den nationale. Vi vil allerhelst være tæt på. Både når vi rådgiver vores kunder, og når vi støtter lokale initiativer og projekter.

At kunne tilbyde sine kunder det bedste af to verdener og engagere sig i lokalsamfundet er noget af det, som Marie-Louise Tinsfeldt ser frem til, når hun skal stå i spidsen for den nye afdeling i Solrød Strand.

- Vi glæder os til at gøre Spar Nord endnu mere synlig - ikke mindst i foreningslivet, hvor vi allerede i dag er godt repræsenteret samt overfor vores nye og kommende samarbejdspartnere. Jeg er så klar til at trække i arbejdstøjet sammen med det kommende hold af rådgivere.

Spar Nord Solrød Strand vil få tilknytning til bankområde Køge Bugt under ledelse af direktør Jesper Køster. Afdelingen forventer at kunne slå dørene op i sine fysiske lokaler i andet kvartal 2021. Indtil da vil medarbejderne i Spar Nord Solrød Strand have sin daglige gang på Søndre Alle i Køge.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?