26. november 2020
Solrød har håb om revanche mod TSS, som Hans-Kristian Solberg Vittinghus tabte til i golden set. Foto. Thomas Olsen
Solrød har håb om revanche mod TSS, som Hans-Kristian Solberg Vittinghus tabte til i golden set. Foto. Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spændingen udløst for lokale badmintontilhængere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spændingen udløst for lokale badmintontilhængere
Sydkysten - 24. februar 2019 kl. 19:04
Af Jørgen Hansen

Der kan ventes fuldt hus i både Greve og Solrød, når de to ligaklubber afvikler semifinaler om DM for hold tirsdag 19. marts kl. 19 i henholdsvis Greve og Solrød Idrætscenter.

arrow Læs også: Zonta giver alenemødre flere oplevelser

Som vinder af grundspillet kunne Greve selv vælge semifinalemodstander blandt kvartfinalevinderne. Greve-ledelsen med cheftræner Anders Kristiansen i spidsen valgte at kigge mod nordvest, idet de valgte Vendsyssel, som i kvartfinalen besejrede Aarhus AB, mens forrige sæsons sølvvindere Team Skælskør-Slagelse (TSS) sendte de forsvarende mestre Skovshoved ud.

Efter at Greve havde valgt, stod det klart, at Solrød skal op mod TSS. Begge semifinaler er tirsdag 19. marts kl. 19, og begge lokale Ligaklubber har altså hjemmebane. Solrød vil som tidligere arrangere fællesspisning inden opgøret.

Længe lå det ikke i kortene, at Greve skulle nå så langt, men holdet nærmest sprudlede i en række af de sidste kampe med store sejre til følge. Vendsyssel blev sendt hjem med et 5-1-nederlag til Greve i bagagen.

Solrød var mere regnet som et semifinalehold, men nervøsiteten var stor, da holdet kvajede sig i forrige sæson ved at tabte til Højbjerg, som Solrød selv havde valgt som modstander.

I grundspillet var spændingen stor, da Solrød meget knebent tabte ude mod TSS. Det skete nemlig i Golden Set, hvor Hans-Kristian Solberg Vittinghus blev besejret 21-13 af englænderen Toby Penty.

Solrød har således håb om revanche mod TSS, men er typisk også langt bedre på hjemmebane. Greve spillede sig senest i finalen i 2014-2015, hvor de vandt, mens Solrød endnu ikke har været i en finale. Greve har i det hele taget stolte DM-traditioner, idet klubben vandt medaljer ti år i træk.

arrow Forsker sætter fokus på Ishøjs arbejde med socialt udsatte børn
25. februar 2019 kl. 13:11 Opdateret: kl. 14:58
arrow Tre komikere gæster Portalen
25. februar 2019 kl. 06:06 Opdateret: kl. 14:58
arrow NOAH giver koncert i Greve
24. februar 2019 kl. 15:36 Opdateret: kl. 14:58
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?