27. maj 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerblomster og norske landskaber på Solrød bibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerblomster og norske landskaber på Solrød bibliotek
Sydkysten - 23. oktober 2019 kl. 15:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den farverige billedkunstner Mette Hansgaard fra Dragør viser et udvalg af malerier herunder akvareller, der skildrer oplevelser med den danske natur og det mere dramatiske norske landskab, på Solrød Bibliotek.

Udstillingen kan opleves fra 2. november til 27.november.

Om udstillingen fortæller Mette Hansgaard:

- Jeg har ønsket at præsentere akvareller af sommerblomster malet på papir i smukke farver. Inspirationen til mine motiver er hentet i den danske natur. Når man som jeg søger ro og frisk luft, som grundlag for at skabe mine værker, er strandengene et godt sted at starte. I øvrigt er nogle af mine blomsterakvareller er i øjeblikket udlånt til en TVserie, som er ved at blive optaget.

- Jeg var i 2017 på Kunstskolen Spektrum for at udvikle min kunst. Desuden har jeg for kort tid siden udstillet en del af mine værker på kunstmessen "Kunst for Alle" i København, tilføjer hun.

På udstillingen i Solrød præsenterer hun nye abstrakte landskaber, der , der udtrykker fortællinger fra generationer i naturen.

- Går man tæt på billederne vil man opdage små finurligheder i malerierne, siger Mette Hansgaard.

- De blå abstrakte landskaber er resultatet af inspirerende bjergvandringer i naturskønne områder i Norge. Her søger jeg få min fantasi og følelser til at blive en integreret del af malerierne, så resultatet er billeder, man kan gå på opdagelse i.

Mette Hansgaard har atelier og galleri i kunstnergaden Rørholmsgade i København, hvor hun også har akvarelkurser og kunstterapi. Derudover arbejder hun pt. med børn og unge i et kunstprojekt, der munder ud i en udstilling i december.

Der er fernisering på udstillingen lørdag 2. november fra klokken 11-13. Her bydes på et glas vin og det vil være muligt at få en snak med Mette om hendes kunst.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?