20. april 2019
Rasmus Fladberg, som nu stopper internationalt, har haft mange store oplevelser på banen, f.eks. som her sammen med Frederik Colberg, da de i Denmark Open , da de mødte OL-guldvinderen Fu HaiFeng.
Rasmus Fladberg, som nu stopper internationalt, har haft mange store oplevelser på banen, f.eks. som her sammen med Frederik Colberg, da de i Denmark Open , da de mødte OL-guldvinderen Fu HaiFeng.
Foto: Yohan Nonotte
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solrødspiller siger farvel til topbadminton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solrødspiller siger farvel til topbadminton
Sydkysten - 14. juli 2018 kl. 06:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Jørgen Hansen
Det er Rasmus Fladberg, som nu vil hellige sig den civile karriere.

Det hænger sammen med, at Rasmus Fladberg, der har været i Novo Nordisk, har fået job.

- Jeg er snart færdig med at blive student fra Copenhagen Business School i økonomi og marketing (cand. merc. emf), og er i øjeblikket ved at afslutte mit speciale inden for strategisk markedsføring, lyder det fra Rasmus Fladberg

- Glæder mig til at meddele, at jeg har sagt ja til en fuldtidstilling i Norge United bagerier, der arbejder med spændende mærker inden for den industri Det er som.

Junior Sales Maneger i Danmark, skriver han på sin facebook-side. Rasmus Fladberg, der begynder i jobbet 2.juli.

- Et nyt kapitel er ved at begynde, og jeg er lige så motiveret som nogensinde til at fortsætte den, konfrontere de kommende udfordringer foran mig i United bagerier. Det nye job betyder også, at jeg vil træde tilbage fra professionel badminton efter mange år på banen. Det har været nogle meget betydningsfulde år, som beriger mig med så mange erfaringer og personlig læring, som også vil være til gavn for erhvervslivet. Dog kan jeg måske ikke droppe den larm helt.

Rasmus Fladberg, der er fra 30. januar 1992, har internationalt bl.a. vundet Croatien International i herredouble sammen med Kim Astrup.

I 2015-16 blev han dansk mester i herresingle og i 2017 i herredouble sammen med Frederik Colberg.

Af helbredsgrunde besluttede han sig for at stoppe i single og koncentrere sig om double, men forbundet satte Frederik Colberg sammen med Joachim Fischer.

jh