23. november 2017
Fra venstre ses det mangeårige konservative medlem af byrådet, Hans Nydam Buch, den konservative suppleant til byrådet, Marianne Høglund, og SolrødListens - nu konservative - Hans Odder.
Fra venstre ses det mangeårige konservative medlem af byrådet, Hans Nydam Buch, den konservative suppleant til byrådet, Marianne Høglund, og SolrødListens - nu konservative - Hans Odder.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SolrødListen har slået sig sammen med de Konservative

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SolrødListen har slået sig sammen med de Konservative
Sydkysten - 12. april 2012 kl. 08:22
Af Jørgen Büchler
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Solrød: Efter længere tids forhandlinger har SolrødListen slået sig sammen med de Konservative, som dermed nu har to medlemmer af byrådet, Hans Nydam Buch og Hans Odder.

- Vi er tilfredse med, at vores forhandlinger har ført til, at de Konservative i Solrød nu har tilsluttet sig hovedparten af SolrødListens lokale linje. Det giver derfor god mening at slå kræfterne sammen for derved at sikre den lokale og maksimale indflydelse, siger SolrødListens Hans Odder, der mener, at det vil give større styrke i arbejdet med at sikre Solrøds selvstændighed og velfærd.

Han fortæller, at det gennem de seneste år har været svært at samle opbakning til det daglige arbejde, og at der ikke mindst i år med kommunalvalg kræves et stort bagland for at gennemføre en valgkamp baseret på "stærke lokale synspunkter".
Mere slagkraft
- Sammen med de Konservative vil vi have en klart mere slagkraftig gruppe ved næste valg, mener SolrødListens formand, Henrik Røge, og fortsætter:

- Da hovedparten af vores medlemmer tillige er Konservative, virker det fornuftigt at samle kræfterne for at sikre et Solrød, der er i fortsat udvikling og også sikre, at kommunens administration fortsat er velsmurt og arbejder for disse mål.

Henrik Røge håber, at SolrødListens mere end 600 vælgere vil stemme på de Konservative ved næste kommunalvalg.

- Og dermed belønne vores arbejde for en lokal linje for Solrød-borgerne, siger han og tilføjer:

- Vi og de Konservative har haft stor andel i arbejdet med at få blandt andet strandområdet til at blive en af de mest attraktive og skønne områder ved hele Køge Bugt til glæde for alle kommunens borgere, og vi glæder os til at tage fat i de mange andre emner, som den store skare af støtter af vores parti har gjort opmærksom på skal kigges efter i sømmene.

Formanden for de Konservative i Solrød, John Mogensen, hilser sammenlægningen med SolrødListen velkommen.

- Med den har vi sikret, at de mange vælgere, der stemte på SolrødListen, vil få deres synspunkter øverst på listen hos de Konservative - også efter næste valg, hvor vi håber på at få mindst to mandater i byrådet, siger John Mogensen:

- Med sammenlægningen har vi fra i dag to garvede konservative repræsentanter i byrådet, som vil gøre deres yderste for at sikre erhvervslivet og ikke mindst den lokale velfærd samt vores grønne miljø optimale vilkår.

- To mandater i byrådet hjælper ganske gevaldigt, når vi "skal trække tingene i vores retning", og det faktum, at Hans Odder og Hans Nydam Buch er bosiddende i hver sin ende af kommunen, nemlig Solrød og Havdrup, gør, at vi nu er endnu bedre til at dække alle lokale synspunkter, siger John Mogensen.
Lang forberedelse
Den konservative bestyrelse har gennem længere tid arbejdet på at finde lokale lister med samme synspunkter som sig selv, og netop SolrødListen har gennem en længere periode været enige med de Konservative om en række lokale mærkesager, som er kørt i parløb med de konservatives Hans Nydam Buch.

- Med tilgangen af SolrødListens medlemmer har vi samtidig fået en række yngre og stærke profiler ind i partiet, som på lige fod med de øvrige vil bidrage til udarbejdelsen af de Konservatives fremtidige program, der lanceres i løbet af efteråret. Her vil vi præsentere partiets nye konservative spidskandidater og formentlig også Hans Odder og sidste valgs stemmesluger, Marianne Høglund. En af disse - og gerne flere - skal afløse vores mangeårige og dygtige byrådsmedlem, Hans Nydam Buch, der som tidligere meddelt har valgt ikke at genopstille til byrådet efter næste valg, siger John Mogensen.

Ved det seneste kommunalvalg opnåede SolrødListen og de Konservative stort set lige mange stemmer, idet 608 vælgere satte kryds ved SolrødListen og 648 ved de Konservative.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk