6. april 2020
Emil Holst og de øvrige Solrød-spillere håber på, at der bliver noget at juble over i Solrød Idrætscenter torsdag aften.
Emil Holst og de øvrige Solrød-spillere håber på, at der bliver noget at juble over i Solrød Idrætscenter torsdag aften.
Foto: Hans-Jørgen Johansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solrød-tsunami skal give sejr mod storfavoritter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solrød-tsunami skal give sejr mod storfavoritter

Solrød er i Badmintonligaen blevet kendt for sin gode opbakning, den såkaldte Solrød-tsunami, og den er der nu behov for.

Sydkysten - 27. januar 2015 kl. 23:00
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ingen tvivl om, at Solrød kommer på hårdt arbejde i kvartfinalen i årets badmintonliga.

Solrød skal således i de to kampe - torsdag 29. januar kl. 19.00 i Solrød Idrætscenter med returopgør tirsdag 3. februar på udebane - møde sidste års sølvvindere fra Skovshoved.

- Vi kommer ikke udenom, at de naturligvis er storfavoritter, men jeg tror faktisk, at vi har en større chance for at skabe sensation mod dem, end det ville have været tilfældet mod et par af de øvrige favoritter, siger Solrøds cheftræner Jakob Poulsen.

Den samlede vinder af de to opgør er klar til semifinalen om DM.

Jakob Poulsen er glad for, at Solrød har hjemmebane i det første opgør:

- Jeg håber, vi kan trække rigtig mange tilskuere i hallen og skabe den fantastiske stemning, som SSB er blevet kendt for. Når jeg tænker på, at vi var i stand til at samle 600 mennesker til en grundspilskamp mod Greve, så kan en DM-kvartfinale på hjemmebane mod de regerende sølvvindere næsten kun blive endnu større, forudser han.